Sezen Aksu: Oturduğunuz yerden barış gelmez

Bodrum’da konser veren Sezen Aksu, izleyicilerden birinin ‘Savaşa hayır’ diye bağırması üzerine “Böyle oturduğunuz yerden bağırarak olmaz. Evlatlarımızı yaşatmaya çalışmalıyız” dedi. Aksu’nun sarı, kırmızı, yeşil bantlarla süslü elbisesi ilgi çekti.

Yayınlanma: 31.08.2015 - 05:38
Abone Ol google-news
<video:355861>

Bodrum’da konser veren Sezen Aksu, dakikalarca ayakta alkışlandı. Aksu’yu aralarında şarkıcı Murat Dalkılıç’la 5 günlük eşi Merve Boluğur, Aksu’nun eski eşi Sinan Özer ve yaklaşık 2 bin kişi izledi. Aksu sık sık giydiği yeşil ve sarı kırmızı bantlarla süslü kıyafetinin önü açık dekoltesi ile uğraştı. Aksu, “Şuram çok mu açık?” diye göğüslerini kapatmaya çalışırken, “Arkamdan konuşmazsınız di mi kadın kudurdu” diyerek, espri yaptı.

Evlatları yaşatmalıyız

İlk şarkısının bitiminde izleyicilerden birinin ‘Savaşa Hayır’ diye bağırması üzerine Aksu şöyle konuştu: “Böyle oturduğunuz yerden ‘Savaşa hayır’ diye bağırarak olmaz. Evlatlarımızı yaşatmaya çalışmalıyız. Sivil inisiyatifin gücü ile bu evlatlarımızı yutan halimizden aktif olarak bunu önleyici hale gelmemiz gerekiyor. Çocuklarımızı yaşatmamız gerekiyor, çocuklarımızı yaşatmak için bizimde üzerimize çok şey düştüğüne inanıyorum. Bir kişinin, bir vatandaşın gücünün her şeyin üstünde olduğuna bütün kalbimle inanıyorum. Aslında bugün hiçte böyle şeyler konuşmaya niyetim yoktu. İnsanların canı ciğeri o kadar yanıyor ki tutamıyor insan kendini. Aman gazeteciler de varmış. Troller, haydi iş başına hopppaaa.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler