Jessie J Volkswagen Arena'da... İşte haftanın sanat etkinlikleri

Günümüzün çarpıcı pop idolü Jessie J, 11 Eylül’de Volkswagen Arena’da hayranlarıyla buluşuyor. İşte haftanın diğer sanat etkinlikleri...

Yayınlanma: 07.09.2015 - 09:21
Abone Ol google-news

SERGİ

- Metin Benek’in resim sergisi bugün açılıyor. Sergi 30 Eylül’e kadar Orhan Peker Sanat Galerisi’nde görülebilir.

- Grayson Perry’nin “Küçük Farklılıkların Kibri’’ adlı sergisi 10 Eylül- 8 Kasım tarihleri arasında CerModern’de görülebilir.

- “Zero Geleceğe Geri Sayım’’ sergisi 10 Ocak’a kadar Sakıp Sabancı Müzesi’nde izlenebilir.

- “Yaşam İçin Enerji 50x50’’ sergisi yarın Armaggan Art- Desing Galeri’de açılacak.

- “Nerden Geldik Buraya’’ adlı sergi 29 Kasım’a kadar Salt Galata’da görülebilir.

- Tunç Tanışık’ın “Başka Türlü’’ resim sergisi 26 Eylül’e kadar Bodrum Nurol Sanat Galerisi’nde görülebilir.

- Osman Keleş’in resim sergisi bugün açılıyor. Sergi, 2 Ekim’e kadar İstanbul Sanayi Odası Sanat Galerisi’nde görülebilir.

- Fotoğraf devleri: Aclan Uraz, Ahmet Öner Gezgin, Ara Güler, Aramis Kalay, Ayhan Erolgil, Baha Gelenbevi, Bülent Özgören, Cengiz Karlıova, Cengiz Özakıncı, Erdal Yazıcı, Ergun Çağatay, Ersin Alok, Gültekin Çizgen, Halim Kulaksız, Hüsnü Gürsel, İbrahim Akyürek, İbrahim Zaman, İlteriş Tezer, İlyas Göçmen, İsa Çelik, İzzet Keribar, Mehmet Bayhan, Mehmet Kısmet, Merih Akoğlu, Mesut Güvenli, Mustafa Vural, Nermi Erdur, Nevzat Çakır, Nurettin Erkılıç, Nuri Bilge Ceylan, Orhan Cem Çetin, Özdemir Cebeci, R. Gökhan Yalta, Rauf Miski, Reha Akçakaya, Sabri Özsezginler, Salim Okumuş, Sami Güner, Sarkis Baharoğlu, Saygun Dura, Sedat Pakay, Sedat Tosunoğlu, Selahaddin Giz, Selçuk Kundakçı, Seyit Ali Ak, Şahin Kaygun, Yıldız Moran, Yılmaz Kaini ve Ziya Eralp, İFSAK arşivindeki fotoğraflarıyla İFSAK Galeri’de bir araya geliyor.

- ‘Figen - Mehmet Baz Koleksiyon Sergisi II’ 16 Eylül’e kadar Ekol Sanat Galerisi’nde izlenebilir.

- Çağdaş Türk sanatının ustaları Halil Akdeniz, Bedri Baykam, Bubi ve Yusuf Taktak, “Dört Taraf” isimli sergiyle Mine Sanat Galerisi Bodrum Yalıkavak Palmarina’da...

- Kasım Adıgüzel, Atila Aktürk, Ramazan Altundağ, Andy Cano, Tülin Erkal, İlker Kayalı, Gülay Yüksel’in “Ben Küçükken Düş Görürüm” adlı karma sergisi 9 Eylül’e kadar Vino Steak House’da görülebilir. (Tütüncü Mehmet Efendi Cad. No:1/1 Göztepe-İstanbul- 0 216 363 02 03)

- “Çağdaş Ustalardan Resim; Heykel ve Fotoğraf” sergisi 22 Eylül’e kadar Tem Sanat Galerisi’nde görülebilir. Sergide Adnan Varınca, Gökşin Sipahioğlu, Ömer Kaleşi, Alecos Fassianos (Yunanistan), Nevin İşlek, Güngör İblikçi, Yuri Kuper (Rusya), Hale Sontaş, Mehmet Güler, Zeki Fındıkoğlu, Hüseyin Ertunç, Abdulkadir Öztürk, Angelos Panayiotidis (Yunanistan), Fuat Acaroğlu, Gülden Artun, Nur Özalp, Talat Enlil, Devabil Kara ve Özlem Özkan’ın eserleri yer alıyor.

- Ressam Birce Yıldız’ın “Arayış” adlı sergisi Bayındır Hastanesi Kavaklıdere ve Şeli Art Project işbirliğiyle 6 Ekim’e kadar Ankaralı sanatseverlerle buluşacak.

- Hasan Kurt, doğadan izlenimler sunduğu resimleriyle 4 Ekim’e kadar Şeli Art Project işbirliğiyle Bayındır Levent Tıp Merkezi’nde sanat tutkunlarıyla buluşuyor.

- Ürün Sanat Galerisi’nde 19 Eylül’e kadar Karma Yaz Sergisi izlenebilir. Sergide, Bedri Rahmi Eyüboğlu, Sabri Berkel, Mehmet Pesen, Ruzin Gerçin, Salih Acar gibi artık aramızda olmayan sanatçıların yanısıra Zeki Kıral, Kainat Barkan Pajonk, Süleyman Saim Tekcan, Alp Bartu, Saim Dursun, Tülin Demiray, Gürbüz Doğan Ekşioğlu, Ayşen Erte, Kamil Masaracı gibi günümüz sanatçılarının eserleri de görülebilir.

- Mehmet Can Gürsoy, Sena Almacıoğlu, Melisa King ve Ahu Akgün’ün çalışmalarını bir araya getiren “Overview Effect” karma sergisi 10 Eylül’e dek Galeri Artist Çukurcuma’da sanatseverlerle buluşuyor.

- Heykeltıraş Nadia Arditti’nin “Özgürlük Rüzgârı” isimli heykel sergisi Bodrum Yalıkavak İsis Galeri’de 1 Ağustos’ta sanatseverlerle buluştu. Yahya Dai Quartet caz konseriyle açılan sergi 15 Eylül’e kadar gezilebilecek.

- Fahri Çetinkaya’nın, ‘Benim Adım Toprak’ adlı çini ve seramik sergisi Palmarina Bodrum Deniz Müzesi’nde ekim sonuna kadar gezilebilir.

- Bin 100 parçalı Urartu Takı Koleksiyonu sergisi, Kadir Has Üniversitesi Rezan Has Müzesi’nde sanatseverlerle buluşuyor. Sergi, 31 Ocak 2016 tarihine kadar görülebilir.

- Seda Yavaş’ın taşlarla yaratttığı eserlerinin sergileneceği ‘Bağrıma Taş Bastım’ sergisi, Ortaköy Sanat Galerisi’nde. Görmek için bugün son şans.

- Suna ve İnan Kıraç Vakfı Pera Müzesi, 10. yılında Bosna Hersekli gençleri ağırlıyor. Bosna Hersek çağdaş sanatını gençlerin gözünden yansıtan “Günümüz İmgeleri: Saraybosna Güzel Sanatlar Akademisi’nden Yapıtlar” adlı sergi 1 Kasım’a kadar görülebilir.

- Erasta Antalya, kadına şiddete hayır temalı “Her Ses Bir Nefes” fotoğraf sergisine 15 Eylül’e kadar ev sahipliği yapacak. Sergi, 58 ünlü ismin fotoğraflarından oluşuyor.

- Suat Akdemir’in sergisi “Abstract Cuba” 18 Ekim’e kadar Piramid Sanat’ta...

- Meral Yıldız’ın resim ve kolajlardan oluşan “Sacred Text” adlı sergisi 14. İstanbul Bienali Paralel Etkinlikleri kapsamında, 17 Eylül’e kadar Gama Sanat Galerisi’nde sanatseverlerin izlenimine sunulacak.

- Louise Bourgeois’nın yapıtlarından oluşan “Louise Bourgeois: Dünyadan Büyük” (Louise Bourgeois: Larger Than Life) adlı sergi, 28 Kasım’a kadar Akbank Sanat’ta.

- Türkiye’nin yakın geçmişini irdeleyen “Nerden geldik buraya” adlı sergi 11 Kasım’a kadar SALT Beyoğlu ve SALT Galata’da görülebilir.

- Galerist, Seza Paker’in ‘Absinthe’ başlıklı dördüncü kişisel sergisine 3 Ekim tarihine kadar ev sahipliği yapacak. Galerist proje mekânı STUDIO’da, İbrahim El Salahi’nin “Arap Baharı Günlükleri” adlı sergisi de yine 3 Ekim’e kadar görülebilir.

TİYATRO

- Tiyatro Kare’nin müzikli oyunu ‘’Fosforlu’’ 12 Eylül’de Zorlu PSM Drama Sahnesi’nde saat 20.30’da sahnelenecek.

- Nikolay Vasilyeviç Gogol’ün yazdığı, Cem Emüler’in uyarladığı, yönettiği ve Erdal Beşikçioğlu’nun oynadığı “Bir Delinin Hatıra Defteri” 8-10 Eylül’de saat 20.30’da Tatbikat Sahnesi’nde sahnelenecek.

- Genco Erkal’ın “Yaşamaya Dair” adlı oyunu, 11- 12 Eylül tarihlerinde saat 20.30’da Ali Paşa Hanı’nda sahnelenecek.

MÜZİK

- Cem Adrian 10. Yıl Konseri 13 Eylül’de saat 19.00’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek.

- Tarkan 9-10-12- 13 Eylül’de saat 21.00’de Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde konser verecek.

- Sibel Can’ın konseri 12 Eylül’de saat 21.00’de İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek.

- Yıldız Tilbe 10 Eylül’de saat 22.00’de Jolly Joker’de konser verecek.

- Feridun Düzağaç konseri 11 Eylül’de saat 22.00’de Jolly Joker’de.

- Selami Şahin 12 Eylül’de saat 22.00’de Ankara Jolly Joker’de konser verecek.

- Sıla konseri 9 Eylül’de saat 21.00’de Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda.

- Erkin Koray 10 Eylül’de saat 20.00’de If Performance Hall Ankara’da konser verecek.

- Ajda Pekkan, 12 Eylül’de saat 19.30’da Ankara Fransa Büyükelçiliği bahçesinde konser verecek.

- Ceyl’an Ertem konseri 9 Eylül’de saat 22.00’de Jolly Joker’de.

- Zuhal Olcay konseri 11 Eylül’de 22.30’da Kadıköy Sahne’de.

- Angel Olsen 12 Eylül’de 22.30’da İKSV Salon’da konser verecek.

- Günümüzün çarpıcı pop idolü Jessie J, 11 Eylül’de Volkswagen Arena’da hayranlarıyla buluşuyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler