Altın Kelebek'te Can Dündar ve Erdem Gül'e büyük destek

Hürriyet Gazetesi'nin hazırladığı Altın Kelebek ödül töreninde, gazetecilik faaliyetleri nedeniyle tutuklanan Genel Yayın yönetmenimiz Can Dündar ve gazetemizin Ankara Temsilcisi Erdem Gül'e destek yağdı.

Yayınlanma: 30.11.2015 - 01:14
Abone Ol google-news

<video:436541>

 

Gazetemizde çıkan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'silah olsa ne olur olmasa ne olur' dediği MİT TIR'ları haberi için 'Casusluk' ile suçlanan Can Dündar ve Erdem Gül, Altın Kelebek Ödül Töreni'nin ana konusu oldu.

Gecede gazetecilik faaliyetleri nedeniyle tutuklanan Dündar ve Gül için destek mesajı yağdı.

GÜLBEN ERGEN: CUMHURİYET DEMEK BİZ DEMEK

İlk olarak ödül vermek için sahneye çıkan Gülben Ergen, Cumhuriyet vurgusu yaparak Can Dündar ve Erdem Gül'e geceden selam gönderdi.

ALPAY'DAN 'CAN' DOSTUM

Sanatçı Alpay, "Her zaman mesleğini en şerefli şekilde yapan can dostum Can Dündar'a sevgilerimi yolluyorum" diyerek selam gönderdi.

ACUN'DAN ALKIŞ

Sunucu ve Gazeteci Fatih Portakal'ın adına ödül alan Doğan Şentürk gazetecilik faaliyetleri nedeniyle tutuklanan Can Dündar ve Erdem Gül için alkış istedi. Ödül töreninde salonda bulunan Acun ılıcalı da Can Dündar ve Erdem Gül'e destek için istenen alkışı geri çevirmedi.

SEDAT ERGİN'DEN DAYANIŞMA VURGUSU

Ödül vermek için sahneye çıkan Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin de gecede dayanışma vurgusu yaparak Can Dündar ve Erdem Gül'e mesaj gönderdi. Ergin, "Eski ve köklü gazetemizin Genel yayın yönetmeni Türkiye'nin değerli bir gazetecisi ve yazarı dostum arkadaşım Can Dündar ve yine Cumhuriyet gazetesinin Ankara Temsilcisi Erdem Gül, şuanda Silivri'de demir parmaklar arkasında bulunuyorlar. Temennimiz en kısa zamanda özgürlüklereine kavuşarak aramıza dönmeleridir. Bu dayanışma duygusuyla, her ikisine buradan en iyi dileklerimi sevgi ve selamlarımı gönderiyorum." dedi.

Gonca Vuslateri: Gazetecilik suç değildir

Altın Kelebek Ödül Töreni'nde birçok isim Can Dündar ve Erdem Gül'e destek verdi. Bunlardan biri de genç oyuncu Gonca Vuslateri'ydi. Vuslateri magazin muhabirlerinin işlerinin zorluğundan bahsederken konuşmasının sonunda "Gazetecilik suç değildir" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler