bomontiada ALT aralıkta dopdolu

bomontiada ALT aralık ayında performanslar, konserler ve ‘Lounge Buluşmaları’na ev sahipliği yapacak

Yayınlanma: 23.11.2017 - 20:33
Abone Ol google-news

A Corner in the World X bomontiada ALT Aralık ayında performanslar, müzik programları, film gösterimleri ve “Lounge Buluşmaları”na ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

bomontiada ALT’ın programında Fatih Gençkal’ın “(ELLİPSİS)”, Semih Fırıncıoğlu’nun “İKİ”, Nursev Irmak Demirbaş’ın “Bir Evren Tasarlama Denemesi” performansları devam ederken, Bertold Brecht’in “Kafkas Tebeşir Dairesi”nin bir mask tiyatrosu adaptasyonu olan “Punta Atmak” gösterisiyle Emre Koyuncuoğlu, 13-14 Aralık tarihlerinde saat 20.30’da bomontiada ALT’a konuk oluyor. Sanatçı gösteride bir arada üretmek kültürüne ve yakın tarihimizde toplumumuza değer katan Mehmet Ulusoy, Metin Deniz, Kuzgun Acar gibi isimlerle birlikte kültür ve sanat zenginliğimizin farkındalığını yeniden sağlamanın sorumluluğundan bahse- diyor.

Aralık perküsyon ayı

bomontiada ALT’ın müzik programı kapsamındaysa perküsyon sanatçıları var. Aralık ayında perküsyon sanatçılarından oluşan bomontiada ALT müzik programı Canfeza Gündüz, Can Tutuğ, Hazal Döleneken, Nedim Ulusoy, Özgün Tuncer, Tarık Karakoç, Volkan Ergen, Yeşim Tezgören’den oluşan Hoşnutluk Vadisi Orkestrası’nı, 5 Aralık Salı günü bomontiada ALT’ta konuk ediyor. Ayrıca Berke Can Özcan’ın dünyanın farklı yerlerinden davulcuları buluşturarak sürdürdüğü bir doğaçlama konserler serisi olarak tanınan Big Beats Big Times 12 Aralık Salı günü saat 20.30’da bomontiada ALT’ta sahne alıyor. Performansta keçi derileri gerilmiş davullar, ziller, gonglar, kasetçalarlar, kasetler, binlerce şişe kapağı, bambular ve ipler, tahta ayakkabı kalıpları, vantilatörler yer alıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler