Cahiers’nin en iyileri

Dünyanın en saygın sinema dergilerinden biri olarak kabul edilen Cahiers du Cinema, 2017’nin en iyi 10 filmini sıraladı.

Yayınlanma: 11.12.2017 - 20:02
Abone Ol google-news

Dünyanın en saygın sinema dergilerinden biri olarak kabul edilen Cahiers du Cinema, 2017’nin en iyi 10 filmini sıraladı. Fransa’da 1951’den bu yana yayımlanan derginin eleştirmenlerinin oylarıyla belirlenen listeye göre yılın en iyi yapımı David Lynch imzalı “Twin Peaks: The Return” oldu. Lynch’in kült TV dizisi Twin Peaks’in üçüncü sezonu olarak Showtime’da izleyiciyle buluşan yapımda başlıca rolleri Kyle MacLachlan, Madchen Amick, Sheryl Lee, Michael Horse ve David Lynch paylaşıyor. cahiers du Cinema’nın 10 filmlik listesi şöyle sıralandı:

1. “Twin Peaks: The Return” - y: David Lynch 2. “Jeannette” - y: Bruno Dumont. 3. “Certain Women” - y: Kelly Reichardt. 4. “Get Out / Kapan” - y: Jordan Peele. 5. “The Day After” - y: Honh Sang-soo. 6. “L’Amant d’un jour “ - y: Philippe Garrel. 7. “Good Time / Soygun” - y: Josh & Benny Safdie. 8. “Split / Parçalanmış” - y: M. Night Shyamalan. 9. “Jackie” - y: Pablo Larrain. 10. “Billy Lynn’s Long Halftime Walk”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler