Çukurova Kitap Fuarı yarın açılıyor

Adana bir kez daha yazar – kitap – okur buluşmasına ev sahipliği yapacak.

Yayınlanma: 04.01.2018 - 21:49
Abone Ol google-news

Adana bir kez daha yazar – kitap – okur buluşmasına ev sahipliği yapacak. TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle, ÇUFAŞ Çukurova Fuarcılık A.Ş., Adana Valiliği ve Adana Büyükşehir Belediyesi destekleriyle düzenlenen Çukurova Kitap Fuarı yarın TÜ- YAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını kitapseverlere açacak. Fuar, 14 Ocak 2018 Pazar akşamına dek kitapseverleri ağırlayacak.

Yılın ilk kitap fuarına ev sahipliği yapacak Çukurova Kitap Fuarı ile ilgili dün Adana Hilton Otel’de yapılan basın toplantısında, fuara katılacak yayınevleri ve etkinliklerle ilgili bilgi veren Kültür Fuarlardı Genel Koordinatörü Deniz Kavukçuoğlu, TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz ve Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ramazan Akyürek ile diğer ilgililer katıldı.

Fuara 303 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılacağı, 80 kültür etkinliği ve imza günlerinde 500 yazar, çizer ve sanatçının okurları ve sevenleriyle buluşacağını belirten yetkililer, konuklar arasında İpek Ongun, Altan Öymen, İlber Ortaylı, Gülten Dayıoğlu, Ayşe Kulin, Canan Karatay, Üstün Dökmen, Arif Keskiner, Mine Söğüt, Ahmet Şimşirgil, Aret Vartanyan, Deniz Kavukçuoğlu, Sinan Yağmur, Adnan Özyalçıner, Semih Poroy, Ercan Kesal, Sinan Meydan, Mine Soysal, İhsan Eliaçık, Yekta Kopan, Canan Tan, Haydar Ergülen, Şükrü Erbaş, Mehmet Genç (Rotasız Seyyah), Mine G. Kırıkkanat, İbrahim Kaboğlu, Nebil Özgentürk, Tarık Tufan, Feridun Düzağaç, Nevşin Mengü, Sibel Eraslan, Hikmet Anıl Öztekin, Bağış Erten, Yunus Ozan Korkut, Deniz Ülke Arıboğan, İsmail Saymaz, Turhan Günay, Metin Celal, Ercan Karakaş, Ataol Behramoğlu, Kemal Hamamcıoğlu, Enver Aysever gibi pek çok okunan ve sevilen değerli yazar, şair ve bilim insanın bulunacağını açıkladılar.

Girişin ücretsiz olduğu Çukurova Kitap Fuarı, yarından itibaren bir hafta boyunca her gün 10.00- 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler