‘En İyi Kareler’ sergileniyor...

‘En İyi Kareler’’ fotoğraf sergisi 10 Ocak’ta Hilltown AVM’ de açıldı.

Yayınlanma: 11.01.2018 - 21:42
Abone Ol google-news

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş., Yaratıcı Çocuklar Derneği ve Fotopya Fotoğraf Sanatı Portalı işbirliğinde düzenlenen fotoğraf yarışmaları kapsamında son 5 yılın en iyi kareler sergisinin ilk ayağı “En İyi Kareler’” fotoğraf sergisi 10 Ocak Çarşamba Hilltown AVM’de açıldı.

2013 yılında hayata geçirilen proje bugüne kadar, 5 farklı kategoriye ev sahipliği yaptı. Sevgi, barış ve umut dolu bir dünya inşa etmek için Ulusal yarışma statüsünde gerçekleştirilen “Kareler” fotoğraf yarışmalarına 5 yıl içinde 15.000’i aşan yetişkin dışında 100’ü aşkın okuldan 10.000 genç katıldı. 2018’in yarışma konusu ise “Sanat Kareleri” olacak.

Sergi, “Gülümseten Kareler” ile başlayan “Dostluk Kareleri”, “Çocuk Hakları” ve “Hayvan Hakları” ile devam eden fotoğraf yarışmalarının beşincisi olan “Sevgi Kareleri” konulu yarışmalarda bir araya gelen eserlerden oluşuyor. Geleceğin fotoğrafçılarının yetişmesine olanak sağlamak amacıyla farklı şehirlerde gerçekleştirilecek olan ‘’En İyi Kareler’’ sergisi 21 Ocak’a dek Hiltown’da, 24 Ocak – 04 Şubat günleri Kozzy’de, 07 Şubat - 18 Şubat günleri İstanbul Optimum’da izlenebilecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler