'Kelebekler’ ayakta alkışlandı

Yönetmen Tolga Karaçelik’in yazıp yönettiği yeni filmi “Kelebekler”in dünya prömiyeri, en önemli film festivallerinden Sundance Film Festivali’nde gerçekleşti.

Yayınlanma: 26.01.2018 - 21:43
Abone Ol google-news

Yönetmen Tolga Karaçelik’in yazıp yönettiği yeni filmi “Kelebekler”in dünya prömiyeri, en önemli film festivallerinden Sundance Film Festivali’nde gerçekleşti. Dünya prömiyerinde salonu tamamen dolduran izleyiciler, “En İyi Uluslararası Film” kategorisinde yarışan “Kelebekler”in bitiminde filmi ayakta alkışladılar.

Tolga Karaçelik’in yanı sıra filmin oyuncularından Tuğçe Altuğ, yapımcı Diloy Gülün ile müzik süpervizörü ve bestecisi Ahmet Kenan Bilgiç’in de katıldığı gösterimin ardından gerçekleşen soru-cevap bölümünde kimi seyirciler, “Kelebekler”in festivalde şimdiye kadar izledikleri en iyi film olduğunu ifade ettiler.

Birbirini çok az tanıyan üç kardeşin, yıllardır haber almadıkları babalarının aramasıyla bir araya gelmelerini konu alan filmde; Bartu Küçükçağlayan, Tuğçe Altuğ, Tolga Tekin, Serkan Keskin, Hakan Karsak, Ezgi Mola, Ercan Kesal gibi oyuncular rol alıyor. “Kelebekler”in Mart 2018’de vizyona girmesi bekleniyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler