Yapı Kredi Kültür Sanat’ta mart ayı dolu geçecek

Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık’ın (YKKSY) sinemadan tiyatroya, plastik sanatlardan grafik sanatlara, fotoğraftan arkeolojiye kadar her alandaki söyleşi/ konuşmalar dizisi mart ayında da devam ediyor.

Yayınlanma: 04.03.2018 - 20:41
Abone Ol google-news

Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık’ın (YKKSY) sinemadan tiyatroya, plastik sanatlardan grafik sanatlara, fotoğraftan arkeolojiye kadar her alandaki söyleşi/ konuşmalar dizisi mart ayında da devam ediyor. Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık ve Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), 8 Mart Perşembe günü tüm gün sürecek bir etkinlikle Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayacak. TOG’un daha önce birçok kez düzenlediği “Yaşayan Kütüphane” ilk kez “kadın” odaklı gerçekleşirken, YKKSY Loca’da kitapların birer insan olduğu bir kütüphane kurulacak. Kadınların hayatın birçok alanında yaşadıkları eşitsizlik ve ayrımcılık okurlarla paylaşılacak. 9 Mart Cuma günü saat 18.30’da Loca’da yapılacak olan etkinlikte II. Meşrutiyet’in ilanı ve sonrasında gelişen olaylar, YKY’den çıkan “II. Meşrutiyet’in İlk Yılı” kitabını yayıma hazırlayan Tamer Erdoğan ve Galatasaray Üniversitesi Öğretim üyesi Doç. Dr. Ahmet Kuyaş’ın konuşmacı olarak katılacağı söyleşide irdelenecek.

Tosun’un söyleşisi 16 Mart’ta

YKY Beyoğlu Kitabevi’ndeki Oda’nın bu ayki konuğu yazar Yalçın Tosun olacak. YKY’den yayımlanan “Anne, Baba ve Diğer Ölümcül Şeyler”, “Peruk Gibi Hüzünlü” ve “Dokunma Dersleri” kitaplarıyla bilinen yeni yazar, 2015’te yayımlanan “Bir Nedene Sunuldum”la öykü dalında 2016 Yunus Nadi Ödülü’nü kazanmıştı. Tosun’un okurlarıyla buluşacağı, onlara öykülerinden bölümler okuyacağı ve kitaplarını imzalayacağı söyleşi, 16 Mart Cuma saat 17.00’da YKY Beyoğlu Kitabevi’nde gerçekleşecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler