MESAM’da Sağ yeniden

Arif Sağ, MESAM’a atanan kayyım tarafından ihraç edildikten sonra genel kurulda önce üyeliğe sonra yeniden yönetime seçilmişti.

Yayınlanma: 02.06.2018 - 20:29
Abone Ol google-news

    

Yapılan olağanüstü genel kurulda Arif Sağ, Cahit Berkay, Ali Haydar Timisi, Elif Nun, Metin Karataş, Ali Rıza Binboğa, Celal Ulusu, Ali Yavuz, Ali Rıza Erdoğan, Ahmet Can ve Faruk Demir’den oluşan ekip seçimi kazanmıştı. Ali Haydar Timisi, “Pazartesi (yarın) günü yapılacak olan yönetim kurulu toplantımızda biz yönetim kurulu başkanı olarak Arif Sağ Hocamızı başkanlığa seçeceğiz. Onur mücadelesi haline gelen yaşanan bu süreçte doğru olan da bizler açısından budur. Ancak Arif Hoca kendisi ne düşünür nasıl uygun görür onu bilemiyoruz. Şu anda da İzmir’de konseri olduğu için oraya gitti. Yarın akşam (bu akşam) kendisini ziyaret edeceğiz, bu konularda ayrıntısı ile konuşacağız. Çünkü genel kurul sonrası fırsatımız olmadı konuşmak için” diye konuştu.

Usulsüzlük iddiası

Diğer yandan, Fuat Güner, Sertab Erener, Recep Ergül, Coşkun Sabah, Işın Karaca, Ahmet Selçuk İlkan ve Selahattin Karaca’dan oluşan diğer yönetim ise ‘divan heyetinin aldığı kararın usulsüz olduğu’ iddiasıyla iptal istemeye hazırlanıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler