Kuşadası Gençlik Festivali rekor kırdı

Kuşadası Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl dördüncü kez düzenlenen Kuşadası Gençlik Festivali Davutlar Sevgi Plajı’nda gerçekleştirildi. Türkiye’nin farklı kentlerinden binlerce gencin katıldığı ve 70 konsere ev sahipliği yapan festival, 5 günde yaklaşık 200 bin müzikseveri bir araya getirdi. Festivalde yedi bin çadırda, yaklaşık 20 bin kampçı da yer alırken, geçen yıl 120 bin kişinin izlediği etkinlik, bu yıl kendi rekorunu kırdı.

Yayınlanma: 18.07.2019 - 14:07
Abone Ol google-news

Kuşadası Gençlik Festivali’nde sahne alan sanatçılar toplam 70 konser ile müzikseverlere ve hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. Festivalde Teoman, Can Bonomo, Bulutsuzluk Özlemi, Pilli Bebek, Pamela, Emre Aydın, Halil Sezai, Duman, Cem Adrian, Athena, Feridun Düzağaç, Seksendört, Moğollar, Gazapizm, Sagopa Kajmer, Selda Bağcan’ın aralarında yer aldığı birçok ünlü sanatçı katıldı.

 Sırada Altın Güvercin var

 Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası Gençlik Festivali’nin bu yıl izleyici rekoru kırdığını belirterek, “ Emeği geçenlere, katkı ve katılım sağlayanlara teşekkür ediyorum. Bu yıl Türkiye’nin dört bir yanından rekor bir katılımla başarılı ve gerçek anlamda Kuşadası’na yakışan bir festivali geride bıraktık. Şimdi sırada Altın Güvercin festivali ve müzik yarışması var. Sezon sonuna doğru 6 yıllık bir aradan sonra Altın Güvercin yeniden kanatlanacak.” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler