Lady Gaga'nın eski asistanı 'her şeyi anlatacak'

İstanbul’a gelerek 16 Eylül'de İTÜ Stadyumu’nda bir konser verecek olan ünlü pop şarkıcısı Lady Gaga’nın eski asistanı Jennifer O’Neill, sanatçı hakkında “her şeyi anlatacağı” bir kitap yazıyor.

Yayınlanma: 21.07.2014 - 09:41
Abone Ol google-news

Lady Gaga’nın eski asistanı Jennifer O’Neill’in, pop yıldızıyla aynı yatağı paylaşmasından 20 bavulunu taşımak zorunda kalışına kadar pek çok bilinmeyen konuyu ortaya dökeceği kitap için Atria Books Yayınevi ile 1 milyon dolarlık bir sözleşme imzaladığı belirtiliyor.

Lady Gaga ile eski asistanı O’Neill daha önce mahkemelik olduklarından, “Fame Monster” (Şöhret Canavarı) adını taşıyacak kitapta pop yıldızıyla ilgili pek de iç açıcı şeylerin anlatılmayacağı sanılıyor.

Ünlü sanatçıdan 393 bin dolar alacağı olduğu iddiasıyla dava açan O’Neill, “Özel hayatım kalmamıştı, ailemle ve arkadaşlarımla görüşemiyordum bile, seks yapma olanağından bile yoksundum” demişti.

Lady Gaga ile O’Neill arasındaki dava 2013 Ekimi’nde sonuçlanmış, ancak anlaşma koşulları açıklanmamıştı.

“Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP Ball” dünya turnesi kapsamında ilk kez Türkiye’ye gelecek olan Lady Gaga, son yılların en çok dinlenen parçaları Alejandro, Bad Romance, Poker Face, Born This Way ve son albümünden dinlenme rekorları kıran G.U.Y gibi şarkılarıyla İTÜ Stadyumu’nda bir konser verecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler