Lezbiyen kızından babasına yanıt

Hong Kong'ta, kızının lezbiyen olmasını kabullenemeyen ve kızıyla evlenecek erkeğe 65 milyon dolar vereceğini söyleyen iş adamı Cecil Çao'ya (77) kızından, “Sen bir erkekle evlendiğinde ben de bir erkekle evlenebilirim” yanıtı geldi.

Yayınlanma: 29.01.2014 - 16:25
Abone Ol google-news

Sosyal medyaya yansıyan teklifin ardından birbiri ardına evlenme teklifi alan Gigi Çao babasına hitaben kaleme aldığı ve bazı gazetelerde çıkan açık mektubunda şu ifadeleri kullandı: “Sanırım babam eşcinsellikten vazgeçmenin kolay olduğunu düşünüyor. Hong Kong'ta düzgün erkek kıtlığı olduğundan lezbiyen olduğum imajını verdiysem özür dilerim. Bir sürü iyi erkek var, ama bana uygun değiller” ifadesini kullandı. Gigi, bir gazeteye verdiği söyleşide de, “Babam belli ki eşcinsellikten hetoroseksüelliğe geçişin kolay olduğunu düşünüyor. Bunu göstermeyi kendisine bırakıyorum. Kendisi bir erkekle evlendiğinde sanırım ben de bir erkekle evlenebilirim” dedi. Babamın önerdiği paranın, çekici bulacağım bir erkeğin ilgisini çekeceğini düşünmediğini söyleyen Gigi, babasına sevgilerini yollamayı da ihmal etmedi.

Baba Cecil Çao, 9 yıldır kız arkadaşıyla yaşayan kızı Gigi'nin hayatına müdahale etmek istemediğini, sadece iyi bir evlilik yapıp çocuk sahibi olmasını istediğini söylemişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler