Micov: Ergin Ataman Türkiye'nin en iyi koçu

Galatasaray Odeabank'ın "soğukkanlı" basketbolcusu, gelecek sezon daha güçlü bir kadroya ihtiyaçları olduğunu söyledi, koç Ergin Ataman'ı övdü.

Yayınlanma: 29.04.2016 - 09:16
Abone Ol google-news

Galatasaray Odeabank'ın Bayern Münih ve Gran Canaria maçlarındaki kritik iki bloku ve soğukkanlılığını koruyup attığı sayılarla şampiyonluğun mimarlarından olan Vladimir Micov, “Bu kupa için zorlu maçlara çıktık. Bazı maçların kırılma noktasında rol aldım. Doğrudur. Bu görevimdi. Hep en iyisini yapmak içindi. Takımın bütünlüğünü sağlamış oldum. Arkadaşlarım için oynadım. Seneye Euroleague var. Eğer gelecek sene taraftara daha iyi şeyler hediye etmek istiyorsak daha çok savaşmalıyız ve daha çok güçlenmeliyiz. Ergin Ataman dışarıdan sert gözüküyor olabilir ancak öyle değil. Sadece kazanmak istiyor. Kariyerine yeni bir başarı daha ekledi. Türkiye’nin en iyi antrenörü. ‘Kupayı getirin’ dedi. Getirdik” dedi.

Sezon başında ücretinde indirime gidip büyük bir fedakarlığa imza atan Micov, “Ücretimde indirime giderek 2 yıllık imza atmıştım. İyi oynayarak az para almış oldum (gülerek). Ama hata yaptığımı düşünmüyorum. İmza atmadan önce Ergin Ataman’a sordum. Koç bana ihtiyaçları olduğunu söyledi. Ben de kulübü düşünüp yardım ettim” ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler