Pantolonlar etek oldu!

Pantolon etekler, 2015 Yaz modasının kilit parçalarından biri olarak hem sokakları, hem de ünlülerin gardroblarını süslüyor.

Yayınlanma: 01.06.2015 - 23:00
Abone Ol google-news

İlk bakışta ne olduğu pek de belli olmayan; adını bile telaffuz ederken, 'pantolon mu etek olmuş, etek mi pantolona dönüşmüş' diye insanı düşündüren pantolon etekler; 2015 Yaz sezonunun göze çarpan trendlerinden biri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valentino, Hermes, Jil Sander, Gucci gibi markaların yaz koleksiyonlarında sıkça kullandığı pantolon eteklere; özellikle moda haftalarında, sokak modası stillerinden biri olarak da rastlandı. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Çalışan kadınlar için; bu mini pantolonları blazer ceket, dar kesimli gömlek ve yüksek topuklu ayakkabılarla kombine ederek ofiste rahat bir şıklık yakalamak mümkün. 

Yalnız dikkat etmek gereken bir konu var: Pantolon etek, vücut boyunu kısabilen bir stil olduğundan; satın alırken vücut ölçülerine dikkat etmek ve farklı kombinasyonları denemek için ekonomik bir parça tercih etmek mantıklı olabilir. Zira Jennifer Lopez bile öyle yaptı.

Jennifer Lopez'in tercihi

Jennifer Lopez, geçtiğimiz mayıs ayının sonunda katıldığı Fas Kültür Gecesi'nde siyah transparan üst ile kombine ettiği 25$ değerindeki Forever 21 markalı pantolon etek ile kırmızı halıda boy gösterdi. J-Lo elini sıkı tuttuysa, vardır elbet bir bildiği.

 

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler