STİL MESELESİ; NEW ELEGANCE!

Almanya’ nın 70 yıllık dekorasyon markası JAB ANSTOETZ’ in bireyselliği ön plana alarak tasarladığı birbirinden seçkin tekstiller ve mobilyalar ile kişisel yaşam stilinizi yaşam alanınıza dönüştürün…

Yayınlanma: 24.03.2016 - 13:51
Abone Ol google-news

Home Couture tasarımlara imza atarakkendini mutlu, özgür, kişiye özgü ve stil sahibi olarak tanımlayan JAB, yeni koleksiyonunu sunduğu ayrıcalıklı ve şık tasarımlarını genel tablonun içerisinde bireysel elementleri geliştiren bir motto ışığında hayata geçirdi.
JAB ANSTOETZ 2016 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda kişisel stilini hem dış görünümüne, hem de yaşam alanına yansıtmak isteyen herkese özel bir parça var… JAB, farklı yaşam stillerini New Elegance, Naturals, Romantic Feelings ve Club Interior adını verdiği dört yaşam alanıyla sunuyor.
Karşınızda;
NEW ELEGANCE
Abartısız & Rahat bir Stilin Altın Anahtarı
 
“Zarafet asla göze çarpmaz, ses çıkarmaz, zenginlik ve lüksle kendini göstermez. O, sadeliğin arınmış şeklidir ve her zaman görünmezdir.” HG
JAB ANSTOETZ Tekstil’ in NEW ELEGANCE’ ı Hubert de Givenchy ‘ nin bu sözlerinin hayat bulmuş hali. Line’ da yer alan yeni dekoratif kumaşlar özellikle çok yönlü mekanlarda zarif ve kusursuz formları ortaya çıkarıyor. Ürünler tasarımdaki dengeli görünümleriyle şaşırtıyor, yaratıcı üretim teknikleri sayesinde ise herkesi heyecanlandırıyor. Öncelikli olarak doğal tonlar tercih edilse de, tonlar arasındaki nüanslar oldukça fazla.
Yanmayı engelleyen özelliğiyle AMALFI, incecik kadifesiyle NOBLE HOUSE ve kaliteli hayvan baskıları taşıyan suni derisiyle JUNGLE koleksiyonun kusursuz tasarım konseptine fazlasıyla uyum sağlıyor!
 
 
 
AMALFI; Zarif & Kusursuz
58 renk çeşidiyle 10 parça
 
The Trevira CS AMALFI koleksiyonundaki döşemeler yaşam alanlarına zarafetin nasıl kusursuzca aktarılabileceğinin kanıtı olarak karşınıza çıkıyor.
 
7 döşemelik kumaş ve 3 dekoratif kumaşın yer aldığı koleksiyon çiçek ve grafik desenlerin güzel bir birleşimini sunuyor. Koleksiyonda fındık&krem, kum rengi&kirli beyaz ve açık gri&bej gibi göze batmayan kombinasyonlardan mavi&kahverengi, antrasit&altın ve pembe&kahverengi gibi daha baskın kombinasyonlara çok çeşitli seçenek yer alıyor. Koleksiyonun odak noktası, en dikkat çekeni şüphesiz SANTA LUCIA. Lavanta kokuları, rüzgar esintisiyle saten yüzeylerle buluşuyor ve ortaya ezberbozan nitelikte kumaşlar çıkıyor. AMALFI’nin çiçekleriyle benzeşen SAN PIETRO ise, doğadan gelen motiflerin tasarım dünyasına tercüme edilmiş hali. Büyüleyici vintage’ ın bir yansıması. Pırlanta tasarımıyla NERANO ve çizgili deseniyle CANTONE yer aldığı mekânlarda ilgi çekici bir etki, grafiksel bir algı yaratıyor. Koleksiyona ismini veren AMALFI dekoratif kumaşlar, mat ve parlak etkili örgü desenleri ile zarif yaşam alanlarına hem modern, hem de sofistike dokunuşun sentezini taşıyor.
 
NOBLE HOUSE; Dinamik Kadife
15 renk çeşidiyle 3 parça
NOBLE HOUSE’ un imzası yumuşacık kadifeler…
Grafik desenleriyle modern iç mekân severlere hitap eden koleksiyon, gümüş-gri ve antrasit- siyah gibi baskın kombinasyonlardan amber-mavi ve patlıcan moru- kahverengi gibi daha renkli kombinasyonlara kadar geniş bir renk paleti sunuyor. PENTHOUSE  ise, aydınlık ve geniş çizgileri karakterize eden bir koleksiyon olarak karşınıza çıkıyor. Grafiksel olarak net, fazlasıyla dinamik bir koleksiyon olan SUITE, bal peteği tasarımını dikkat çekici bir ifadeyle yorumluyor. RESIDENCE direkt olarak Art Deco mimarisini ve formlarını imza desenleriyle yansıtıyor. NOBLE HOUSE, üçlü modayı yakından takip eden stiller için muhteşem bir birlikteliği ifade ediyor.
JUNGLE;
58 renk çeşidiyle 26 parça
 
Zarafetin kadife ve ipekten daha fazlası olduğunun birer kanıtı niteliğinde suni deriler ile tasarlanan JUNGLE, en çekici desenleri hayvanlar âleminden üstün kaliteli döşemelik kumaşlara transfer ediyor.
 
Gelişmiş üretim tekniklerinin kabartma ve baskı yöntemleri yardımıyla hayvan derilerinin kumaşa kusursuz bir şekilde işlenmesi ile kumaşlarda muhteşem bir metalik görünüm de elde ediliyor. Moda sektöründe Premium konumda duran  AMARDILLO METALLIC’ te bu etkiyi görmek mümkün. Tespih böceğinden ilham alınarak, parlak tabakların yardımıyla yaratılan bu parça gerçek bir fenomen niteliğinde… Renklerin nüansı ve kabartma tekniğiyle yılan derisi olan parçada gerçeğine oldukça yakın bir görünüm kazandırılmış. Hayvan baskıları severleri kalbinden vurmak için CHEETAH gibi parçalar koleksiyonda hazır bulunuyor.

 

ZEMİNLERDE PODYUM ETKİSİ
Geleneksel parke algısı JAB’ın LVT parke serisi ile değişiyor!
Yaşam alanlarının ve moda tekstil dünyasının lüks markası JAB,  “Yeni Nesil Vinil Parke”  ürünü ile zeminlerin trend rotası oluyor.
Yerden ısıtmaya uygun Alman teknolojisi ile üretilen  “LVT”, parkenin ötesine geçen birçok özelliği barındırıyor.  Ses izolasyonu sağlayan, %100 sudan etkilenmeyen, darbelere dayanıklı olan ürün kolay, hızlı ve en önemlisi tozsuz montajı ile çağımızın en çok tercih edilen üretimi.
Tüm yaşam alanları için, çeşitli ve özgün formlar sunan LVT, yenilikçi tasarımları ile zeminlerin ikonu olmaya aday!
Tasarımlarındaki ayrıcalığıyla ün kazanan JAB,  konut, ofis ve otel gibi hizmet sektöründeki couture çizgisini  vinil parke koleksiyonunda da sergiliyor.  52 adet renk alternatifi ile sonsuz seçenek sunan marka tasarımın her aşamasında müşterilerinin heyecan duymasını sağlıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler