Oriflame Kozmetik Üyelik Kayıt Sistemiyle Sipariş Verme

Bundan kırkdokuz yıl önce iki kardeş ve bir arkadaşları, İsveç’in doğal güzelliğinden esinlenerek geliştirdikleri kaliteli cilt bakımı ve kozmetik ürünleri ile insanların hayallerini gerçekleştirmelerine imkan sağlayan bir kozmetik şirketi kurmaya karar verdi.

Yayınlanma: 13.07.2016 - 11:25
Abone Ol google-news

Oriflame, kurulduğu yıldan bu yana direkt satış sistemini kullanarak üyelerinin kendi işlerine sahip olmalarını sağladı. Bugün Avrupalı en büyük doğrudan satış icra eden güzellik şirketi olan Oriflame ile 60'tan fazla ülkede 3.500.000'dan fazla satış danışmanı hayallerine kavuştu.

1967 yılında kurulduğundan beri Oriflame kendini ürünlerinde mümkün olduğunca naturel bileşenler kullanmaya, ürünlerini hayvanlar üzerinde test etmemeye ve direkt satış üyelik sistemini kullanarak kayıtlı üye olan güzellik danışmanlarının kendi işlerine sahip olmalarını sağlamaya adadı. Oriflame ürünlerini geliştirirken, sıkı çevreci politikalarına uygun olarak organik ve çevreye zarar vermeyecek bileşenler kullanmaya özen gösteriyor. Aynı zamanda muhtaç çocuklara yardım ve genç hanımlara eğitim sağlanması gibi benzer biçimlerdeki konularda toplumsal mesuliyet projeleri düzenliyor. Dünya Çocuk Vakfı’nın kurucularından olan Oriflame, dünyada çok sayıda hayır kuruluşuna vediği desteğin yanısıra Türkiye’de Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na destek oluyor. Oriflame kataloğu dahilinde satılan ‘Charity Ürünleri’ ile danışmanları vesilesiyle Türkiye’nin dört bir yanından TEGV’e destek olmak isteyen herkese aracı oluyor.

Oriflame tüketicilerinin hayallerinden esin alarak geliştirdiği ürünler ve iş fırsatı modeli ile Oriflame üyelik kayıt sistemiyle bağımsız satış danışmanı olan kişilere kendilerini ve güzelliklerini keşfedebilecekleri essiz bir iş fırsatı sunuyor. Oriflame üyesi olmak için daha önce bir iş deneyiminin olması şartı aranmıyor. Kişiler çalışma saatleri ile ilgili de tamamen özgür. Hobi olarak, yarı zamanlı veya tam zamanlı iş yapma kararı Oriflame'e üye olanların bizzat kendilerine ait. Oriflame'in doğrudan satış sistemine kayıt olan üye kişiler ne kadar ilerleyeceklerine ve nasıl bir yaşam biçimi elde etmek istediklerine kendileri karar veriyorlar. Üstelik ücretsiz yararlanabilecekleri çeşitli eğitimler ve desteklerle tüm satış kariyerleri süresince Oriflame’den destek alabiliyorlar.

Oriflame kayıt olarak güzellik danışmanı olan kişiler için Oriflame ile mükemmel görünüp, para kazanıp eşi benzeri olmayan bir çevre kuruyor. Bugün para kazanmaya başlayın ve yarın hayallerinize kavuşun mottosuyla çalışmaya hevesli ev hanımlarını hayallerine kavuşturan şirketin bütün ürünleri tüm dünyadaki insanlardan esin alınarak İsveç’te yaratılıyor. Ürün geliştirirken yenilikçi ve yaratıcı bir yaklaşım benimseyen firma bilimin, teknolojinin ve tasarımın en üstün yanlarını almasının yanı sıra, en yeni eğilimleri, trenleri ve modayı takip ediyor ve asla ürün kalitesi, güvenilirlik ve paranın karşılığını verme ilkesinden ödün vermediğini üzerine basarak vurguluyor. Tabiat da Oriflame için olmazsa olmaz bir öneme sahip. Şirket, direkt doğadan elde edilen içeriklerle ürün geliştiren ilk kozmetik şirketlerinden. Bugün de, tabiat ve doğal içerikler ürün portföyünde önemli bir rol üstlenmeye devam ediyor.



Her anlamda sorumluluk sahibi olmak üst seviyede kaliteli ürünler geliştirmenin bir gereği. Oriflame faaliyet gösterdiği ülkelerde olumlu bir etki yaratmanın peşinde ve bu bağlamda, çevreye verdiği etkiyi minimum düzeye indirgemek için çalışmalar yapmaya devam ediyor. Baştan sona sürdürülebilirlik ilkesine uygun içerikler, formüller, imalat ve ambalajlama sistemleri kullanıyor. Her insana hitap edecek ürün çeşitliliğini yakalamayı hedefleyen şirket; ürün geliştirmede de kadınların hayallerinden ilham alıyor. Tabiat, bilim ve trendleri biraraya getiren ürünler geliştirerek, her ay cazip yenilikleri tüketicilerinin beğenisine sunuyor. Doğrudan Satış Derneği'nin önde gelen üyelerinden olan şirket böylece bir çok ev hanımına ve kariyer sahibi bayana daha uygun fiyatlarla Oriflame sipariş verme ve satış yaparak ekstra kazanç sağlama imkanı sunarak Türk kadınlarının güzellik hayalini gerçekleştirecek ürünler geliştirmeye devam ediyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler