Naylonla çevirdiği otobüs durağını kendine ev yaptı

Soğuğa rağmen otobüs durağını naylonla çevirerek kendisine ev yapan kadının hali yürek burktu. Evi olmadığı için sokakta yaşamak zorunda kaldığını, aynı zamanda da ameliyat olduğu için yürümekte zorlandığını belirten 49 yaşındaki kadının, ‘sana bakacak kimse yok mu’ sorusuna “çocuklarım da var ama bakıyor desem de yalan, bakmıyor desem de” sözleri dikkat çekti.

Yayınlanma: 11.12.2015 - 14:20
Abone Ol google-news

Beyoğlu’nda bir otobüs durağında yaşayan kadını görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Buz gibi havaya rağmen otobüs durağını eve çeviren kadın zor koşullarda yaşam mücadelesi veriyor. Otobüs durağının arka kısmını naylonla çevirerek kendisine bir nevi barınak yapan 49 yaşındaki Dudu Nazikdemir ağır şartlara rağmen gidecek yeri olmadığı için sokakta yaşamak zorunda kalmış.

“Neden dışarda kalıyorsun? “dışarda kaldığımız yok.” diyerek naylonla çevirdiği otobüs durağını gösteren Nazikdemir, ameliyat olduğunu ve yürümekte de zorlandığını söyledi. Çocukları olmasına rağmen kendisine yardım etmediklerini söyleyen Nazikdemir, “Dışarısı çok soğuk üşümeyecek misin? Sorusuna “Hava güzel ya herkes içeride, senin canın sağolsun.” cevabını verdi. Çocuklarının aileleri ile birlikte yaşadığını söyledi. Bazı çocuklarının küçük olduğu için kendisine bakacak durumda olmadıklarını söyleyen Nazikdemir, “Büyük çocuklarım da var. Alileri ile birlikte kalıyorlar. Bana bakıyorlar desem yalan, bakmıyorlar desem de yalan.” diyerek çaresizliğini dile getirdi.

Yalnız yaşayan kadın, durağa naylon çekerek en azında soğuğu kessin diye önlem aldığını da sözlerine ekledi. Yoldan geçenlerin yardımlarıyla karnını doyuran ve durakta yatıp kalkan kadını çevreden geçenler şaşkın bakışlarla izledi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler