Oğuzhan'ın üstüne 'Güneş' doğdu

Tecrübeli teknik adam, bu sefer sihirli dokunuşunu Oğuzhan Özyakup'a yaptı

Yayınlanma: 08.09.2015 - 10:39
Abone Ol google-news

 

Hollanda maçında müthiş bir aşırtma golü atan Ozzie, sezon başı özel olarak çalıştı… Ekstra kuvvet ve frikik idmanları yaptı. Bunun meyvesini de alan 22 yaşındaki oyuncu, 4 maçta 2 gol, 3 asist yaptı.

Teknik Direktör Şenol Güneş, ilk sihirli dokunuşunu Oğuzhan Özyakup'a yaptı. 22 yaşındaki oyuncu, yeni sezona müthiş bir giriş yaparak, "İşte Oğuzhan bu" dedirtti. Beşiktaş forması ile gösterdiği etkili performans ile A Milli Takım formasını da giyen Oğuzhan, doğup, büyüdüğü Hollanda'ya attığı nefes aşırtma golü ile herkesi bir kez daha mest etti. Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Volkan Şen, Ozan Tufan gibi oyuncuları Türk futboluna armağan eden Şenol Güneş, Siyah-Beyazlılar'ın başına geçtiğinde tüm futbol kamuoyu, "Şimdi gibi parlatacak?" sorusunu sordu.

FRİKİK ÇALIŞTI VE GOLÜNÜ ATTI

Tecrübeli teknik adam, BJK Dergisi'ne verdiği röportajda "Güneş herkese doğar yani, yeter ki ondan yararlanmasını bilin" diyerek topu oyuncularına attı. Bu 'Güneş'ten ilk yararlanan isim ise Oğuzhan Özyakup oldu. 22 yaşındaki oyuncu, sezon başı kampı öncesi özel olarak çalışmalar yaptı. Kamp döneminde ise Teknik Direktör Şenol Güneş'in talimatlarını eksiksiz olarak yerine getirdi. Ekstra kuvvet çalışmaları da yapan Oğuzhan Özyakup, fizik olarak daha da güçlü hale geldi. Her antrenman sonrası da serbest vuruş çalışan Ozzie, bunun meyvesini sezon başında aldı.

OZZİE VAR, TRANSFER GEREKSİZ

Mersin İdman Yurdu önünde üç asist birden yaparak, "Ozzie geliyor" mesajını veren 22 yaşında oyuncu, Gaziantepspor maçında attığı müthiş frikik golü ile "Çilingir" görevini gördü. Oğuzhan'ın bu etkili performansı Teknik Direktör Şenol Güneş'i de mutlu etti. Hatta tecrübeli teknik adam, orta saha transferine sıcak bakmadı. Güneş, Veli Kavlak ve Tolgay Arslan'ın dönüşüne kadar Oğuzhan Özyakup'u en verimli şekilde kullanacağını Başkan Fikret Orman ve yönetimine iletti.

Şenol Hoca mest oldu!

Hollanda maçını izleyen Teknik Direktör Şenol Güneş, Oğuzhan Özyakup'un performansı sonrası büyük mutluluk yaşadı. 22 yaşındaki oyuncunun attığı aşırtma golle ilgili "Birinci sınıf" yorumunu yapan tecrübeli teknik adam, Ozzie'nin daha da iyi olacağını dile getirdi.

SEZON BAŞI NE DEMİŞTİ?

Sözünü tuttu

22 yaşındaki oyuncu ile transfer döneminde İtalyan devi Torino, ciddi şekilde ilgilendi. Hatta Beşiktaş'a 4 milyon euroluk bir teklif sundu. Siyah-Beyazlı yönetim, Ozzie'ye "Gitmek istiyor musun?" dedi. Ama Oğuzhan, "Bu sezon Şenol Güneş ile daha iyi olacağım. Eğer yine başaramazsam, ocak ayındaki transfer döneminde beni hemen gönderin. Kiralık ya da satılık hiç fark etmez" cevabını verdi. 22 yaşındaki oyuncu, şu ana kadar oynadığı futbol ile sözünü tuttu.

Tatilde bile çalıştı

Oğuzhan'ın bu müthiş çıkışı tabii ki tesadüf değil. Geçtiğimiz sezon 42 maçta 2 gol, 12 asist yapan 22 yaşındaki oyuncu, bu sezonda patlama yapmak için tatilde bile çalıştı. Her gün özel olarak spor salonunda çalışan Ozzie, kamp öncesi kuvvetlendi. Kampta da çalışma azmi ile başka Şenol Güneş olmak üzere herkesi büyüledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler