Kasko yaptırmadan önce mutlaka sormanız gereken 4 soru

Yüksek primler sebebiyle kasko yaptırmak istemiyor olabilirsiniz. Peki güvencenizi uygun primler ile sağlayabileceğinizi biliyor musunuz? Kaskoda tasarruf etmek mümkün mü? İşte kasko yaptırmadan önce sormanız gereken 4 kritik soru…

Yayınlanma: 15.11.2018 - 13:00
Abone Ol google-news

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kasko ürünü hangi teminatları kapsar?

Kasko ürünü çift taraflı çarpışma, çalınma ve yanma risklerine karşı güvence sağlamaktadır. Üstelik isteğe bağlı olarak ferdi kaza ve ihtiyari mali mesuliyet teminatlarının yanı sıra, asistans himetleri de ürün kapsamında sunulabilmektedir.

Kasko kapsamındaki asistans hizmetleri neler?

Asistans hizmetleri kapsamında; aracın çekilmesi, aracın kurtarılması teminat kapsamındadır. Poliçe vadesi içinde kiralık araç hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Ayrıca dilerseniz ek asistans hizmetlerini de poliçenize ekleyebilirsiniz.

İhtiyaçlarımı karşılayacak şekilde kasko primlerini düşürebilir miyim?

Hürriyet'te yer alan habere göre eğer ödediğiniz kasko primleri, bütçenizin üzerine çıkıyorsa ihtiyaçlarınızı yeniden değerlendirerek kendinize en uygun kasko ürününü seçmeniz çok önemli. Bu noktada, güvencenizi daha uygun fiyatlara sağlayabileceğiniz alternatifleri keşfedin!

Daha uygun fiyata kasko poliçesi almak için ne yapmam gerekir?

İhtiyaçlarınızı karşılayacak doğru ürünü bulduktan sonra kaskonuzda yoksa kısa bir sürede siz de uygun fiyatla kasko yaptırabilirsiniz.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler