Skoda’nın SUV atağı

Skoda markasının satışa sunduğundan bu yana kısa zamanda büyük beğeni toplayan Kodiaq ile başlayan SUV atağının devamı niteliğindeki Karoq, markanın segmentteki başarısını bir adım daha ileriye taşıdı.

Yayınlanma: 29.04.2018 - 22:21
Abone Ol google-news

Skoda markasının satışa sunduğundan bu yana kısa zamanda büyük beğeni toplayan Kodiaq ile başlayan SUV atağının devamı niteliğindeki Karoq, markanın segmentteki başarısını bir adım daha ileriye taşıdı. Skoda Karoq, Türkiye’de ikisi benzinli ve biri dizel olmak üzere toplam üç farklı motor seçeneğiyle satışa sunuldu. Benzinli motorlar 1.0 litre 115 beygir ve 1.5 litre 150 beygir seçeneklerinden oluşurken, dizel motor olarak ise 115 beygir güç 1.6 litre motor seçeneği bulunuyor. Bu motorları 6 ileri manuel veya 7 ileri DSG otomatik vites kutusu ile satın almak mümkün. Bunun yanında tüm motor seçeneklerinde start-stop ve fren enerjisi geri kazamın teknolojileri de mevcut. Karoq’un 1.5 litre motor seçeneğinde, kasım ayından itibaren 4x4 çekiş özelliği de sunulacak.

Avrupa’da tek

Yüce Auto Skoda Genel Müdürü Zafer Başar, Skoda’nın model yelpazesine yeni eklenen Karoq’un, Türkiye’de de oldukça popüler olan kompakt SUV segmentinde daha güçlü olmalarını sağlayacağını ifade ederek, “SUV’lara olan eğilimin azalmayacağı, aksine bugünkü gibi hızla artmaya devam edeceği bir gerçek. Karoq bu önemli segmentte en iddialı modellerden biri olacak” dedi. 2018’in ilk dört ayını ve Karoq teslimatlarını da değerlendiren Başar, sözlerine şöyle devam etti: “Henüz mart ayında satışa sunulmasından bu yana, Karoq modelinden 400 adetlik teslimat gerçekleştirdik. 300 müşterimiz de haziran ayı sonuna kadar araçlarını teslim almayı bekliyorlar. Yıl sonuna kadar toplam 2 bin 500 adet Karoq teslimatını gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Kodiaq ile birlikte toplamda 5 bin adet civarında bir teslimatımız olacak.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler