Rıdvan Dilmen'den Mustafa Denizli eleştirisi

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ın Akhisar Belediyespor'u 3-2 yendiği karşılaşmanın ardından NTVSpor yorumcusu Rıdvan Dilmen, sarı-kırmızılı takımın teknik patronu Mustafa Denizli'yi eleştirdi.

Yayınlanma: 20.12.2015 - 18:36
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ın Akhisar Belediyespor'u 3-2 yendiği karşılaşmanın ardından NTVSpor yorumcusu Rıdvan Dilmen, sarı-kırmızılı takımın teknik patronu Mustafa Denizli'yi eleştirdi.

İşte Dilmen o sözleri

Bireysel anlamda Umut'u beğendim. Olcan'ı çok beğendim. Son 3 haftaya baktığımızda çok kötü top oynamışlardı. Bir toparlamayı sağlayacak coşkuları vardı bu maçta. Denizli'nin Semih'i sağ beke çekmesi maçtan sonra pişman olmasına neden olabilirdi.

BEN OLSAM OYNATMAM

Deneme yanılma yapıyor. Ne olduysa ondan sonra oldu. Semih iki arada bir derede kaldı. Ben olsam savunmada bu tür bir değişiklik yapmazdım. İkinci golde herkes pozisyon hatası yaptı.

FİNAL MAÇI KAYBEDİLDİ

Akhisar bu maçta Avrupa Kupası hedefi olan bir takım gibiydi ama deplasmanda performansı da en kötü takımlardan birisiydi. Galatasaray geçen hafta final olarak gördüğü maçı kaybetti.

SORGULANMASI LAZIM

Mustafa Denizli en azından kalan maçları 6 puanla geçeyim ki devre arasında transferlerle en azından camia heveslensin dedi. Bunların hesabını yapan bir teknik adam. 2 kez 2 farklı öne geçtiler. Sorgulamaları gereken, bir Anadolu takımıyla 3-1'den 3-2'ye yakalanmak mental ve fizik olarak değerlendirmek lazım.

BENCE VAZGEÇMELİ

Galatasaray'ın kazanması doğaldır, zorlanması da doğaldır. Denizli'nin deneme yanılma yapması da doğaldır ama en son denemesi gereken savunma yapısını bozmak. Bence bundan da vazgeçebilir. Hoca mutlaka hatalı davrandığını değerlendirecektir.

MUSLERA ÇOK İYİ GÖZÜKSE DE

Rakipler hep ortak olmuş, gol pozisyonuna girmiş. Muslera'nın performansı çok üst düzey görünse de kötü goller yedi. Mustafa Denizli 'şu maçları kazanalım da çok kötü oynadın desinler' pozisyonunda şu anda.

BEN OLSAM YAPMAM

Gitmiş bir hoca var ama bir başkan konuşuyor, bir Mustafa Denizli 'güllük gülistanlık değilmiş' diyor. Mustafa Denizli idmanda çubukları, kuleleri takıyor. Ben olsam bunları yapmam. Artık eşofmanını giyecek izleyecek. Silah gibi bir kondisyoner bulacak. Bir duayen gibi olacak. Gol attıktan sonra alkış yapıp geçecek.

EN DERLİ TOP MAÇ BUGÜN

Mustafa Denizli'nin daha önce beraber çalıştığı bir oyuncu yok. Genç nesil taraftar da tanımıyor Mustafa Denizli'yi. Giyecek takım elbisesini, paltosunu, müthiş teknoloji ile çalışan bir ekibi olacak. Ufak dokunuşlar yapacak artık. Galatasaray en derli toplu maçını bugün oynadı.

CHEDJOU, PELE GİBİ

Pepe'nin orta saha oynadığı maçta ben de tribündeydim. O adam orta saha falan oynamaz ama Chedjou'nun ayakları Pepe'nin yanında Pele! Bu durumda Mustafa Denizli'yi eleştiremem. Kadrodaki oyuncularda Chejou, Semih, Hakan dışında herkes hücum temelli oyuncu. Chedjou'yu niye oynatıyor da demem, niye stopere çektin de demem ama Semih'i sağ bek oynatacağıma Chedjou'yu sağ bek oynatırım.

UMUT, G.SARAY'IN KIYMETİNİ BİLİYOR

Umut her şeyden önce problemsiz oyuncu. Oynatılmadığı zaman surat yapan birisi değil. Galatasaray'ın kıymetini biliyor Umut.

PODOLSKI, MUHAMMED ALİ GİBİ

Podolski, Muhammed Ali gibi. Ben Muhammed Ali'yi beklerdim sabaha kadar. 12 raunt dans eder arada 1 tane vurdu. Podolski de kelebek gibi uçuyor, arı gibi vuruyor, tak. Çat diye vuruyor bir yerden. Denizli'nin de Podolski'yi Yasin kadar oyuna sokması lazım.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler