Kansersiz bir dünya mümkün…

Sağlıklı insanların hayatlarını sağlıkla sürdürebilmeleri ve kanser hastalarının yaşam kalitesinin artırılmasını hedefleyen Kansersiz Yaşam Derneği’nin eğitim tırı “YaşaTır”, sektörün yenilikçi emeklilik ve hayat şirketlerinden Cigna Finans’ın katkılarıyla, 1 Aralık’ta Forum Bornova’da “Kansere İnat, Yaşasın Hayat” diyor.

Yayınlanma: 30.11.2015 - 15:29
Abone Ol google-news

Bursa, Eskişehir, Ankara, Adana ve Antalya’nın ardından 1 Aralık Salı günü 11:30-18:00 saatleri arasında İzmir’de gerçekleşecek etkinlikte; deneyimli ve uzman hekimlerin vereceği çeşitli eğitimler, Cigna Finans’ın katkılarıyla katılım gösteren Nur Bilen Yavuzer ve Nilgün Bodur’un sağlıklı yaşam, sağlıklı beslenme ve iyi yaşam üzerine sohbetleri ve çeşitli workshop’lar yer alıyor.
 
193 BİN KİŞİNİN HAYATINA DOKUNDU
Kanser hastalığı konusunda toplumu bilinçlendirmek, kanser hastası kişilere ve ailelere destek vermek için kurulan Kansersiz Yaşam Derneği 2010 yılından bugüne kadar 193 bin kişinin hayatına dokunmayı başardı.
 
Çalışmalarını tüm Türkiye’ye ulaştırmak için “YaşaTır” projesini hayata geçiren Kansersiz Yaşam Derneği, mobil seminerler vereceği, özel tasarlanmış tırı ile halkın, hastalıkta ve sağlıkta kullanabilecekleri “hayat kurtaracak” bilgilere sahip olmasını sağlamak için yola çıkıyor. Cigna Finans’ın katkılarıyla gerçekleşecek “YaşaTır”ın ilk yolculuğunun güzergahı; Bursa, Eskişehir, Ankara, Adana, Antalya ve İzmir’den oluşuyor.
 
KANSER HASTALIĞI TEMİNATA ALINIYOR
Cigna Finans, Yaşa Tır’a verdiği desteğin yanı sıra “yenilikçi” ve “sigortadan daha fazlasını sunan” ürünleriyle de daha iyi ve kaliteli bir yaşam misyonu yolunda çalışmalarına devam ediyor. Bu anlamda 2015 yılında çıkardığı “Kansere İnat Yaşasın Hayat Sigortası”, sektörde bir ilk olarak kadın ve erkeklerde cilt kanseri hariç tüm kanser türlerini ilk fazından itibaren teminat altına alıyor.

Kansersiz Yaşam Derneği’nin “YaşaTIR”ı,  sektörün yenilikçi emeklilik ve hayat şirketlerinden Cigna Finans’ın katkılarıyla, sağlıklı insanların hastalıktan korunmaları konusunda farkındalıklarını arttırmak, kansere neden olan yaşam koşulları hakkında toplumu bilinçlendirmeye çalışmak amacıyla çıktığı ilk yolculuğu İzmir etkinliği ile tamamlanmış olacak.
 
 
www.kayd.org.tr www.cignafinans.com.tr


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler