Seçim ofisinde bir araya geldiler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Başkanı ve AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Binali Yıldırım’ı, İstanbul’daki seçim ofisinde ziyaret etti.

Yayınlanma: 27.01.2019 - 22:37
Abone Ol google-news

 


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, TBMM Başkanvekili Mustafa Şentop, TBMM Başkanvekili Celal Adan, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, bazı AKP ve MHP milletvekilleri, ilçe belediye başkan adaylarının katıldığı ziyaret, basına kapalı gerçekleşti. Ziyarette Bahçeli ile Yıldırım arasında şu diyaloglar yaşandı:

Binali Yıldırım: Cumhur İttifakı olarak, MHP teşkilatlarıyla bir uyum, bir ahenk içerisinde bu kampanyayı sürdüreceğiz inşallah. Sahada bir heyecan oluştuğunu ifade etmek isterim. Biz de zaman zaman rastgele sokağa iniyoruz, fevkalade bir karşılama oluyor. İnşallah o ilgi alakayı sandığa oya dönüştürebilirsek herhalde istediğimiz sonucu Cumhur İttifakı’nın bu yerel seçimde mutlak başarısını sağlayacağız diye düşünüyorum.  

Devlet Bahçeli:  Bizim arkadaşlarımız MHP’li olmakla beraber AK Parti’ninin de oluşturduğu Cumhur İttifakı’nın ikizi olarak çalışacaktır. Sizi hem AK Parti’nin hem de MHP’nin adayı olarak kabul ediyoruz.
MHP lideri dün akşam ise İstanbul’da il başkanlığının organize ettiği yemekte partililerle bir araya geldi. Bahçeli, Cumhur İttifakı’nın İstanbul’da güçlü olması gerektiğini söyleyerek, “İstanbul zilletin altında olursa milli bekamız tehlike altında olacaktır. Zillette gelecek yok. Cumhur İttifakı zilleti silip sökecek” ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler