Şehzadeler devri kapanıyor... AKP'li vekilin oğlu işsiz kaldı

Gülseren Topuz’un oğlu Berk Topuz, kendi evine bomba süsü verilmiş paket göndermişti.

Yayınlanma: 11.06.2015 - 23:18
Abone Ol google-news

Topuz, sosyal medyada Erdoğan’la çekildiği fotoğrafı paylaşmış “Allah seni başımızdan eksik etmesin” ifadelerini kullanmıştı.

Seçimden bir hafta önce Beykoz İlçe Sağlık Müdürü olan, seçime birkaç gün kala müdürlüğü alınarak hekimliğe geri çekilen AKP’li eski vekil Gülseren Topuz’un oğlu Berk Topuz’a en büyük darbe seçimden sonra geldi. Cep telefonuna “tehdit mesajlarıyla” evine bomba süsü verilen iki paket gönderen, uzman tabipliği dahi tartışma konusu olan Topuz, seçimlerin ardından memuriyetten atıldı. Sosyal medya hesaplarında yakasında Cumhurbaşkanlığı rozetiyle Tayyip Erdoğan’la çekildiği fotoğrafı “Allah seni başımızdan eksik etmesin” ifadesiyle birlikte paylaşan Topuz, geleneksel tıbba olan ilgisiyle biliniyor.

Türkiye’de 13 yıldır tek iktidar olan AKP dönemi sona ererken bürokraside de ilk değişiklikler gerçekleşemeye başladı. AKP’nin eski İstanbul Milletvekili Gülseren Topuz’un 1982 doğumlu doktor oğlu Berk Topuz’un genç yaşına karşın kısa süredeki yükselişi, seçimlerin ardından son buldu.

Topuz, 2009’da aracının içinde göğsünden vurulmuş olarak bulundu. Durumu ağır olan Topuz, ameliyat edildi. Topuz’u yaralayan kişiyse yakalanarak tutuklandı. Topuz’un yazıp oynadığı senaryoysa bu olaydan sonra başladı. Topuz’un, tutuklanan kişiden intikam almak ve cezaevinden çıkmasını engellemek için belli aralıklarla kendi cep telefonuna tehdit mesajlarıyla birlikte yine kendi evine “bomba süsü verilmiş iki paket” gönderdiği tespit edildi. Bu olay nedeniyle Topuz ceza aldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler