Megan Fox Ninja Kamlumbağalar'dan çok umutlu

1980'lerden bugüne herkesin çocukluğunda beğeniyle izlediği Ninja Kamlumbağalar beyaz perdeye geliyor. Ninja Kamlumbağalar'da ünlü oyuncu Megan Fox'un da rol alacak olması çizgi kahramanların mümtelası olanları heyecanlandırdı.

Yayınlanma: 26.08.2014 - 11:54
Abone Ol google-news

Leonardo, Michelangelo, Donatello ve Raphael. 1980'lerden bugüne herkesin çocukluğunda beğeniyle izlediği Ninja Kamlumbağalar beyaz perdeye geliyor. Uzaylılar dünyayı istila ettiğinde 4 kaplumbağa yumurtasını yanlışlıkla gezegenimize bırakırlar.Ninja'lar büyüyüp, yetenklerini bir bir öğrendikçe uzaylıalra karşı savaşan en önemli güç haline gelecektir....

New York artık eskisi gibi değildir. Shredder ve Foot Clan örgütü, polisten politikacılara kadar herkesi ve bütün şehri ele geçirirler. Alışılmadık görüntülerinden dolayı şehrin dışında yer altında yaşayan Ninja Kaplumbağalar şehri Shredder’ın şeytani emellerinden kurtarmak için korkusuz muhabir April O’Neil ve kameramanı Vern Fenwick ile işbirliği yapar.

Ünlü oyuncu Megan Fox da Ninja Kamlumbağalar'ın gişede büyük başarı sağlayacağından hem yeni nesilin hem de çizgi filmin 30'lu yaşlarına gelen takipçilerinin filme oldukça ilgi göstereceklerini söyledi.

Teenage Mutant Ninja Turtles'ı macera ve fantastik film izle yenler merakla bekliyor...

FİLMİN FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler