Ahmet Şık'tan 'öfkeli' diyen AKP'li Ünal'a: Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim

AKP TBMM Grup Başkanı Naci Bostancı, HDP Milletvekili Ahmet Şık'ın TBMM'de 'çok öfkeli' bir siyaset yürüttüğünü söyledi. Ahmet Şık, Bostancı'ya RAF'ın kurucularından Ulrike Meinhof'un sözleriyle yanıt verdi: Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim.

Yayınlanma: 30.07.2018 - 15:58
Abone Ol google-news
<video:1035329>

AKP’nin, TBMM kürsüsünde yaptığı konuşma nedeniyle hakkında 100 bin liralık dava açtığı Ahmet Şık, çizgisinden ödün vermeyeceğini yineledi. Ahmet Şık’la AKP arasındaki tartışma, kürsüye müdahale nedeniyle çıkmıştı. Şık’ın, Meclis Genel Kurul’unda yaptığı ilk konuşmada eleştiriler yönelttiği AKP'li milletvekilleri kürsüye yürümüştü. Bu sırada Ahmet Şık’la AKP'liler arasında sert tartışmalar yaşanmıştı. Bu gelişmenin ardından AKP, Ahmet Şık hakkında 100 bin liralık tazminat davası açmıştı. Ayrıca Ahmet Şık’a iki genel kurul oturumundan men cezası verilmişti.

<haber-dikey:1040735>

 AKP TBMM Grup Başkanı Naci Bostancı ise Ahmet Şık’ın Meclis’te yaptığı konuşmaya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, “Muhtemelen geçmişte kendisinin HDP’ye oy verenlerin de ötesinde küçük heyecanlı, öfkeli kamuoyunda oluşturduğu bir kimlik, bir imaj vardı. Ondan Meclis’te bir şey yapmasını bekliyordu bu insanlar. O da onu yaptı, sosyal ve politik bir beklentiyi karşılamaya çalıştı. Bu kişinin kişilik tarzı, siyaseti yürütme tarzı çok öfkeli” dedi. 

Ulrike Marie Meinhof kimdir? 

Ahmet Şık, Bostancı’nın bu sözlerine RAF’ın kurucusu Ulrike Meinhof’un “Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim” sözleriyle yanıt verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler