Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Netanyahu'nun PKK'ya sempatisi var

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Netanyahu’nun son zamanlarda PKK terör örgütüne karşı büyük bir sempatisi var, PKK ile Netanyahu’nun ortak özeliği, her ikisinin de bebek katili olmasıdır” dedi.

Yayınlanma: 24.12.2018 - 12:41
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Netanyahu'nun PKK'ya sempatisi var
Abone Ol google-news

<video:1179988>

Tunus’a resmi ziyaret düzenleyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Tunuslu mevkidaşı Khemaies Jhinaoui ile ortak basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında yaptığı konuşmada önce Tunus’ta gerçekleştirilen seçimlere değinen Çavuşoğlu, “Son derece demokratik, başarılı ve huzur içerisinde geçirilen yerel seçimler için Tunus’u tebrik etmek istiyorum. Türkiye’nin Tunus’a olan desteğini ve kardeşlik duygularını bir kez daha vurgulamak için bu ziyareti gerçekleştiriyorum ayrıca ilişkilerimizi her alanda nasıl geçiştirebiliriz bunları da samimi bir ortamda konuşmak, değerlendirmek için geldim” dedi. 

Mevlüt Çavuşoğlu'nun açıklamalarından önemli satır başları şöyle;

- Netanyahu son zamanlarda huzursuz çünkü Suriye’yi bölemeyeceğini anladı. PKK YPG aracılığı ile Suriye’yi bölmek istiyorlardı.

-Netanyahu'nun PKK'ya sempatisi var. PKK ile Netanyahu'nun ortak özelliği bebek katili olmasıdır. 

-Biz terörist organizasyonlar arasında bir fark görmüyoruz. Bizim için iyi terörist ya da kötü terörist diye bir şey yok. Onların hepsi Teröristtir ve hepsinin bertaraf edilmesi gerekir.

-Kaşıkçı'nın katili Suudi Arabistan'dadır.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler