Erdoğan: Grev denilen olayı ortadan kaldırdık

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Grev denilen olayı ortadan kaldırdık" dedi.

Yayınlanma: 30.12.2018 - 20:53
Abone Ol google-news

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul İl Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, "Yarışa girecek adaylarımıza başarılar diliyorum. Her kademe çeşitli arkadaşlarla görev icra ettik." dedi.

Erdoğan'a Sözen'in konuşmasına ithafen, "Grev denilen olayı ortadan kaldırdık. CHP çiledir. CHP ilçe belediye başkanını seçmiş. Bizden randevu istemiş, 'Buyursun gelsin' dedim. Hemen özel kalemime talimatı verdim. Biz hoşgörü sahibiyiz." diye konuştu. Erdoğan'ın konuşmasından başlıklar şöyle:

"Gurur bize yakışmaz. Gurur Allah'a aittir, tevazu Allah'a aittir. Kim ki bundan uzaksa bizden uzaktır. Söyledğimiz her sözün milletimizin irfan terazisinde tartılacağının bilincinde çalıştık. Bizden önceki yanlışı milletten uzaklaşmaları ve millete tepeden bakmalarıydı. Suçu millete atmak sadece züğürt tesellisidir. Biz hep kendimizi sorguladık. Partimizde bir metal yorgunluğundan bahsetmiştim. Hemen gerekeni yaptık. Türk siyasi hayatının en uzun süre iktidarda kalan partisi olarak bu samimi tavrımıza borçluyuz. Binali Yıldırım için tebriğini bildirdi. İstanbul sıradan bir seçim değil. Bu seçimde gümbür gümbür gelmemiz lazım."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler