Şişli'de grevin arkasında ne var?

Seçimlere sayılı günler kala, tartışmaların yaşandığı İstanbul’un Şişli İlçesinde belediyenin temizlik işçileri grev başlattı. Başlayan grevle birlikte Şişli’deki sokaklarda toplanmayan çöpler tepkilere neden oluyor.

Yayınlanma: 26.02.2019 - 13:03
Abone Ol google-news

Şişli’de CHP’nin adayı olmayı bekleyen Mustafa Sarıgül veto yiyince Demokratik Sol Parti’den Şişli Belediye Başkan adayı oldu. Odatv’nin CHP kulislerinden edindiği bilgiye göre, seçimlere sayılı günler başlayan bu grevin arkasında Mustafa Sarıgül var. Buna karşın Sarıgül ekibi, CHP’nin bu iddialarını reddediyor.

İŞÇİ KANADI NE DİYOR

Odatv'nin haberine göre öte yandan grevi DİSK Genel İş Sendikası yürütüyor. Konuyla ilgili DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu ise iddialarla ilgili, “Parti ya da seçim süreçleri ile ilgili yorum yapmam doğru olmaz. Biz işçi tarafıyız ve orada ücretler ödenmediği için yaşanan bir eylem süreci var. Genel İş Sendikamız bu sürecin esas olarak muhatabıdır. Onlar çeşitli görüşmelerle sorunu çözmeye çalışıyorlar. İşçi arkadaşlarımız haklarının teslimi için genel merkezimiz ve şubemiz gerekeni yapıyorlar” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler