İmamoğlu: Yarım saat kaldı, artık İstanbul'u konuşalım

Ekrem İmamoğlu'nun konuk olduğu programda yaşanılan diyaloglar sosyal medyada gündem oldu. İmamoğlu'nun, program boyunca projelerini anlatmasına sunucu fırsat vermedi.

Yayınlanma: 20.03.2019 - 07:22
Abone Ol google-news
<video:1303524>

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Ülke Tv'nin canlı yayınına katıldı. İmamoğlu'nun, programın moderatörü Turgay Güler ile yaşadığı diyaloglar, sosyal medyada gündem oldu.

İmamoğlu, programın başında saygın bir ortam olsun dileklerinde bulunarak, "Sorunun ne şekilde sorulacağı ya da dayanağı nedir? Vesaire gibi konularda karşı tarafın söz hakkı vardır cevap verir. İkna olmak zorunda değilsiniz sadece burada polemik üretilmesin sadece burada saygın bir ortam olsun. Bana bazen derler gideceğim yerden ‘Soruları göndermemize gerek var mı?' Ben de tam tersine o benim motivasyonumu köreltiyor. Niye? Benim hayatımla ilgili talip olduğum görevimle ilgili bir eksiğim yok ki… Ya da şu da olabilir yeterli bir bilgim yoktur. Danışmanlarımla konuşmam gerekir size daha yeterli bilgi vereyim diye. O bakımdan lütfen kendinize rezerv koymayın…" diye konuştu.

Güler'in "Her ne kadar siz HDP ile ittifakımız yok deseniz de siz sokakta yürürken de size yöneltilen en büyük eleştirilerden biri bu. Gördüğümüz, duyduğumuz, yaşadığımız, şahit olduğumuz, tanık olduğumuz bir çok olay var ki HDP ile açık ittifaktasınız. HDP İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde niçin aday çıkarmadı sizce?" sorusu programda tansiyonu yükseltti. Soruyu yanıtlarken ‘Beka sorunu' söylemine değinen İmamoğlu, yazdığımı okuyorum diyerek Binali Yıldırım'ın sözlerini tekrar etti ve bu tartışmada Binali Yıldırım ile aynı düşünüyoruz ifadesini kullandı.

İmamoğlu ve Turgay Güler arasındaki, tartışma program boyunca devam etti. İmamoğlu, programın bitmesine kısa bir süre kala sunucu Güler'e ''Yarım saat kaldı, artık İstanbul'u konuşalım'' diyerek tepki gösterdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler