İmamoğlu'ndan Erdoğan'a Anıtkabir yanıtı: Yine gider yine yazarız

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Milli Savunma Bakanlığı o defteri çekti aldı' sözüne yanıt veren Ekrem İmamoğlu, "Defteri kaldırdılarsa yine gideriz yine yazarız." dedi.

Yayınlanma: 05.04.2019 - 15:43
Abone Ol google-news
<video:1331570>

-İmamoğlu'nun konuşmasından öne çıkan kısımlar şu şekilde: Matematik üzerinden konuşuyorum. Ortada bir sayım var, bunu ele almak lazım. Sayımla ilgili bir derdimiz yok. Çifte standart olunca, hukuksal uygulama diyemezsiniz. İster sağdan sola, ister soldan sağa saysınlar inanın bir şey değişmeyecek. Başka şeylere de girişim yapıyorlar. Bazı ilçelere bazı başvurular yapmışlar. Kaybetmek bu kadar zor mu allah aşkına ya? Teslim etmeyi bilin ya allah aşkına. Ak Parti’ye gönül vermiş dostlarımız beni tebrik ediyor. Bence en çok onları üzüyorlar. Bu kadar net yanlış yapıyorlar. Nereye kadar?

-Seçimi kaybettiklerini biliyorlar, biz de kazandığımızı biliyoruz. Ama bunu anlamak, kavramak ve kabul etmek istemiyorlar. Ben söyleyeyim, bu seçimde başarısızlığın sebebini araştırsalar, neyi eksik yaptık deseler hem kendilerine hem memlekete fayda verirler. Bunu yapsınlar. Kim nerede yanlış yaptı, hangi sözler yanlıştı gibi araştırmalar yapsalar AK Partili hemşehrilerime fayda verirler.

-Benim sosyal medya hesaplarımı takip edebilirler, en doğru gelişmeleri biz oradan net (aktarıyoruz). Hesap bellidir. Toplumu doğru bilgilendirme konusunda özel bir çabamız var, burada yanlış yapmayacağız.

 <haber-yatay:1331473>

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

"Böyle bir şeyi yazma hakkın yok" Bir Anıtkabir olayı yaşandı. Beyfendi İstanbul'dan çıkıp gidiyor. Mazbatanı almadığın halde Anıtkabir'in protokol işleminden haberi yok. Onlar da yanlış kılavuzluk yapıyor. Böyle bir şeyi yazma hakkın yok. Bu yaptığı protokol usulü açısından yanlıştır. Hiçbir zaman bizler oradaki usule erkana aykırı hareket etmemişizdir. Ne oldu? Milli Savunma Bakanlığı defteri oradan çekti, aldı."

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler