Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer: Artık kolektif menfaat dönemi başlıyor

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, partisinin Mezitli ve Tarsus İlçe Danışma Kurulu toplantılarında açıklamalarda bulundu. Seçer açıklamasında, “Artık bireysel menfaat değil, kolektif menfaat dönemi başlıyor. Her şey çok güzel oldu ama çok çok daha güzel olacak. Biz bu ülkeyi düşünüyoruz. Senin adamın, benim adamım dönemi bitti” ifadelerini kullandı.

Yayınlanma: 03.08.2019 - 16:16
Abone Ol google-news

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, partisinin Mezitli ve Tarsus İlçe Danışma Kurulu toplantılarında açıklamalarda bulundu. Toplantılara CHP Mersin Milletvekilleri Alpay Antmen, Ali Mahir Başarır ve Cengiz Gökçel, CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

''ARTIK BİREYSEL DEĞİL, KOLEKTİF MENFAAT DÖNEMİ BAŞLIYOR''

Seçer, yurttaşın 31 Mart’ta Türkiye’nin siyasi yol haritasını belirlerken, kendilerine de önemli mesajlar verdiğini söyledi. CHP’nin iktidar olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini vurgulayan Seçer, “Bizim bugünden sonra devraldığımız bayrağı daha ne kadar yükseğe taşıyabileceğimizi düşünmemiz lazım. Artık bireysel menfaat değil, kolektif menfaat dönemi başlıyor. Her şey çok güzel oldu ama çok çok daha güzel olacak. Biz bu ülkeyi düşünüyoruz. O eski çamlar bardak oldu. Senin adamın, benim adamım, imar rantı dönemi bunlar bitti. Tüyü bitmemiş yetim benden hesap sorar. Öyle yolsuzluk hayasızlık yok” dedi. Seçer, yerelde gösterdikleri başarının genel seçimler için kendilerine önemli bir mesaj olduğunu vurguladı.

‘'PARTİM BENİ DENETLEYECEK, HALK BENİ KONTROL EDECEK''

Seçer, CHP ile yepyeni bir anlayışın hakim olduğunu ve daha önceki dönemlerde var olan adam kayırma ve rant anlayışının olmadığını vurgulayarak, “İlk Meclis Toplantısı’ndaki ilk önergemiz, toplantıların herkes tarafından izlenmesi oldu. Bizim kimseden korkumuz, gizlimiz, saklımız yok. Herkes herkesi denetlesin, birbirimizi kontrol edeceğiz. Partim beni denetleyecek, ben çalışanımı ve halk beni kontrol edecek”  dedi.

‘'SÜLALESİNİ İHYA EDEN BİZDEN DEĞİL''

CHP’li belediyeler ile ilgili çıkan asılsız haberlerin havuz medyanın işi olduğunu ve amacın CHP’li belediyelerin güzel hizmetlerini gölgelemek olduğunu belirten Seçer, “Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanları çok güzel hizmetler yapacak. Bunu bildikleri için böyle yapıyorlar. Biz bunların kuyruğuna takılıp gitmeyelim. Herkes aynaya, herkes kendisine baksın. Bizim belediye başkanlarımızın veremeyeceği hesap olmamalı. Tüm belediye başkanları halk için, şehri için çalışacak. Yandaşlarının destekçilerinin cebini dolduran, sülalesini ihya eden belediye başkanı bizden değildir” diye konuştu.

‘'YILBAŞINDAN SONRA TIKIR TIKIR İŞLEYECEK''

İdari ve mali krizlere karşın halkçı belediyecilik anlayışından ödün vermeyeceklerini belirten Seçer, “Meclisteki engellemeleri görüyorsunuz. Ona rağmen cesurca kararlar alıyoruz. Aldığımız kararlar dar gelirlinin, kadının, çocuğun, öğrencinin lehine kararlar. Bunu idari ve mali krizlerin yaşandığı bir dönemde yapıyoruz. Hiç merak etmeyin yılbaşından sonra tıkır tıkır işleyen bir belediye olacak” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler