Erdoğan'dan Yavuz Bingöl açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çırağan Saray'ında düzenlenen Anadolu Aslanları İş Adamları Derneğinin (ASKON) 9. Olağan Genel Kurulu toplantısında konuşmasında Yavuz Bingöl'e sahip çıktı.

Yayınlanma: 06.12.2014 - 12:39
Abone Ol google-news


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çırağan Saray'ındaki konuşmasında Yavuz Bingöl'e şu ifadelerle sahip çıktı;

Erdoğan'dan Yavuz Bingöl açıklaması - VİDEO



















On yıllar boyunca fikir özgürlüğü dediler, mahalle baskısından şikayet ettiler. Şu anda kimin nerede durduğu ortaya çıkıyor. Biz sabrettik. 30 Ağustos’ta Yavuz Bingöl’le Yemen Türküsü’nü söyledik.
Ona söylemediklerini bırakmadılar. Şu anda Türkiye’nin bu büyük sanatçısını linç etmek için ellerindeki her vasıtasıyla kullanıyorlar. Nasıl olur da Erdoğan’la aynı fotoğraf karesine nasıl girersin diye. Böyle bir zihniyet olabilir mi?

Bütün sanatçılar sizin gibi düşünmeye mecbur mu?

Değerli yazarımız Alev Alatlı’ya da bunu yaptılar. Akil İnsanlar Heyeti’ndeki bir çok sanatçıya da bunu yaptılar. Ahmet kaya’nın bu ülkeden mahsun ayrılışıyla yüreğimiz yandı
Çatallarla, porselen tabaklarla neler yaptıklarını, ödül töreninden nasıl kovduklarını hatırlayın.. Ertesi gün her türlü hakaret yazısını yazanlar, şimdi de yazmadım diyenler ruh kök sakat tipler. Hala aynı şeyleri yazıyorlar.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler