Nagehan Alçı'ya yayını kestiren vekil adayından çarşaf çarşaf yanıt

A Haber'de Nagehan Alçı'ya yayını kestiren CHP'den Kırklareli Milletvekili Aday Adayı Özgür Kaya canlı yayında iddialarını ispatladı.

Yayınlanma: 16.02.2015 - 15:00
Abone Ol google-news

"CHP'nin yakaladığı büyümeyi hiçbir parti yakalayamadı" iddiasını Halk TV'de yineleyen Özgür Kaya, Milliyet Gazetesi Yazarı Nagehan Alçı'ya yine Milliyet Gazetesi'nin yayınladığı verilerle cevap verdi.

Aday adayı Kaya, Nagehan Alçı'nın panik olduğu kayıtta, "Biz devrimci elbiselerimizi tekrar giydik. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu da 4. büyük devrimi müjdeledi. Hiçbir hükümet Cumhuriyet Halk Partisi'nin başarılarının üzerine çıkamamıştır. Açın tarih kitaplarına bakın hiçbir hükümet yıllarca o yüzde 14 büyümeyi sağlayamamıştır. Rus hükümetleri de dahil Çin hükümetleri de dahil. Bu Anadolu devriminin büyük başarısıdır." ifadelerini kullanmış, Nagehan Alçı da yayının kesilmesi için rejiye işaret etmiş ve bu görüntüler ekranlara saniye saniye yansımıştı.

"KENDİ GAZETESİNİ OKUMAYAN BİR YAZAR"

CHP döneminin en başarılı dönem olduğunu her fırsatta vurgulayan Özgür Kaya, Milliyet Gazetesi'nin 2013 yılında yayınladığı verilerinden de örnek göstererek Nagehan Alçı'nın A Haber'deki tutumunu eleştirdi.

<video:215483>

Bütün büyüme verilerini Milliyet gazetesineden aldığını ifade eden Kaya sözlerine şöyle devam etti; "Bir sürü rapor var ama Milliyet gazetesinden almamın nedeni şu, bunları görmeyen bunları bilmeyen hanımefendi o gazetede köşe yazarı. Kendi gazetesini okumayan bir köşe yazarından bahsediyoruz. Kendi gazetesine paçavra gözüyle bakan bir yazar var.  Peki buradan soralım Milliyet Gazetesi sahibi kendi gazetesini okumayan bir köşe yazarını hala o gazeteede tutacak mısınız?"


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler