Erdoğan uyarılara rağmen İran'a gidiyor

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, İran'a Cumhurbaşkanı düzeyinde dört yıl aradan sonra yapılacak ziyarette Türkiye-İran Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin ikinci toplantısı düzenlenecek.

Yayınlanma: 04.04.2015 - 16:17
Abone Ol google-news

 
Erdoğan'ın, İran'ın dini lideri Ayetullah Seyyid Ali Hamaney ve Cumhurbaşkanı Ruhani'yle Tahran'da görüşmelerde bulunmaları öngörülüyor.

Erdoğan'a sert uyarı: İran'a gelme

Cumhurbaşkanlığı Basin Basdanismanligindan yapilan açıklama şöyle:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Dr. Hasan Ruhani'nin davetine icabetle, beraberlerinde Sayın Bakanlarımızın da yer aldığı bir heyetle, 7 Nisan 2015 tarihinde İran'a resmi bir ziyaret gerçekleştireceklerdir. Ülkemizden İran'a Cumhurbaşkanı düzeyinde dört yıl aradan sonra yapılacak bu ziyaret vesilesiyle, Türkiye-İran Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin ikinci toplantısı düzenlenecektir. Sayın Cumhurbaşkanımızın, İran'ın dini lideri Ayetullah Seyyid Ali Hamaney ve Cumhurbaşkanı Sayın Ruhani'yle Tahran'da görüşmelerde bulunmaları öngörülmektedir. Ziyaret sırasında Türkiye-İran arasındaki ikili ilişkiler tüm boyutlarıyla ele alınacak, ayrıca bölgesel ve uluslararası konular hakkında görüş teatisinde bulunulacaktır."

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler