Erdoğan: Affedersin bir tane manyağı bulmuşlar...

Erdoğan kızı Sümeyye Erdoğan'ın hedef alındığı iddialarla ilgili olarak da, "Affedersin bir tane manyağı bulmuşlar bu manyak üzerinden Türkiye'deki uzantısı da bakıyorsunuz o da kalkıp ona adeta bir taşeron oluyor" dedi.

Yayınlanma: 31.08.2015 - 09:00
Abone Ol google-news
<video:356551>

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonunda gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Erdoğan'a kızı Sümeyye Erdoğan ile ilgili haberler de soruldu.

Erdoğan, "Aileniz hedef alınıyor kızınız Sümeyye hanımla ilgili bir süredir bir tartışma sürüyor bu sizi yaralıyor mu?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Başta şahsım olmak üzere bütün ailemi tabi ki bu yaralıyor, tedirgin ediyor, üzüyor. Bu yakıştırmalar çok çok çirkin. Affedersin bir tane manyağı bulmuşlar bu manyak üzerinden Türkiye'deki uzantısı da bakıyorsunuz o da kalkıp ona adeta bir taşeron oluyor. Ve bu şekilde böyle bir ahlaki olmayan yola başvuruyor. Bizim tabi başvurabileceğiz tek yol var, nedir? Hukuk... Onun için de tabi ki hukuki olarak tüm avukatlarımız bu konuda atılması gereken adımları atıyor. Ama burada tabi yazılı görsel medya olsun sosyal medya olsun hepsinde bu ahlaksızlık ne yazık ki var. Tabi bu bizim bir şeyimizi daha gösteriyor Tweeter konusundaki hassasiyetimin ne olduğu ortaya çok açık ve net çıkıyor. Benim kızımın başına gelenler aynı şekilde bir başkasının başına da geliyor. Bu konuda özellikle yazılı ve görsel medya olarak hatta sizler de sosyal medya içerisinde belli çalışmalarınız var hep birlikte bir dayanışma içerisinde biz ülkemizde bunu da tam çizgisine oturtmamız lazım."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler