'AKP, kapı kapı dolaşıp bu broşürü dağıtıyor'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Devrim Bal, AKP Gençlik Kolları üyesi olduğunu söyleyen kişilerin, İstanbul Avcılar'da kapı kapı dolaşarak, "Oyunuzun geçerli olması için sadece partimiz amblemi altına 'evet' mührünü basın" yazılı broşürler dağıttığını söyledi.

Yayınlanma: 23.10.2015 - 11:53
Abone Ol google-news

Bal, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada, olaya tepki gösterdi.

Bal, şunları kaydetti: "AKP Gençlik Kolları'ndan iki arkadaş öğrenci evimize broşür getirdi. Ben de gençlerin emeğine saygımdan dolayı geri çevirmedim. CHP İzmit Gençlik Kolu Başkanı olduğumu söyledim ve teşekkür ettim. Ancak broşürleri okuduğumda sinir oldum. Çünkü fotoğrafta gördüğünüz gibi bazı bilmeyen insanlarımızı böyle kandırıyorlar. Neymiş efendim, 'Oyunuzun geçersiz olmaması için AKP amblemine oy verecekmişsiniz! Bunu bir de ciddi vurgulamışlar. Böylelikle insanları kandırma yoluna gidiyorlar. Yazık ne diyeyim."

Bal'ın, AKP Gençlik Kolları üyesi kişilerin dağıttığını iddia ettiği broşürde şu ifadeler yer alıyor:

"Oyunuzun geçerli olması için; sadece partimizin amblemi altına 'evet' mührünü basın. Oy pusulası ve zarfında başka hiçbir yere mühür basmayın, işaret koymayın ve imza atmayın. Mürekkep bulaşmasını önlemek için oy pusulasını dışa doğru katlayın"


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler