'Beyaz Toros'tan sonra şimdi de iş tehdidi

Davutoğlu, partisinin Van mitinginde yaptığı konuşmada, "Biliyorlar ki; AK Parti iktidardan indirilirse buralarda terör çeteleri dolaşacak, beyaz toroslar dolaşacak" tehditlerinin ardından TBMM’nin AKP’li başkanı İsmet Yılmaz, 1 Kasım seçimlerinden bir kez daha koalisyon sonucu çıkması halinde gençlerin iş bulmasının zorlaşacağını söyleyerek gençleri iş ile tehdit etti.

Yayınlanma: 26.10.2015 - 22:50
Abone Ol google-news

Sivas’taki temaslarını sürdüren TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, ‘Meclis Başkanı Köy Muhtarlarıyla Buluşuyor‘ programına katıldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, yaklaşan seçim öncesinde partisinin Van'daki mitinginde konuştu. Davutoğlu, faili meçhullerin tavan yaptığı 1990'lara atıfta bulunarak, "Biliyorlar ki; AK Parti iktidardan indirilirse buralarda terör çeteleri dolaşacak ya da beyaz toroslar dolaşacak" demişti.

7 Haziran seçim sonuçları nedeniyle 2015 yılını kaybettiklerini kaydeden Yılmaz, “2016 yılını kaybetmememiz lazım. Eğer yanlış bir tercih yaparsak 2016 yılını da kaybederiz. Her şeyin telafisi mümkün ama zamanın telafisi mümkün değildir. Namazın kazası oluyor da zamanın kazası olmaz. Öğleyi tekrar geri getirebilir misiniz? Sabaha geri gidebilir misiniz? Dünü yakalayabilir miyiz, geçti gitti. Dolayısıyla 2016 yılını kaybetmemek için bir ve beraber olmamız lazım” dedi.

Koalisyon dönemlerini ekonomik açıdan ‘kayıp yıllar‘ olarak değerlendiren TBMM Başkanı “Eğer koalisyonlara bu ülkeyi muhtaç ederseniz o zaman evlatlarınıza iş bulabilmek zor olur. Engellimize bakabilmek çok zor olur. Yoksulumuza kömür dağıtabilmek çok zor olur. Yeşil kartlımıza ilacını vermek çok zor olur. Evlatlarımıza yeni iş yeri açabilmek de çok zor olur” diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler