CHP'li Kuşoğlu: Erdoğan ve ekibi tarafından devlet ele geçirilmiş durumda

KuşCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, Koza İpek Grubuna yapılan kayyum atamasına tepki gösterdi ve “Recep Tayyip Erdoğan ve ekibi var. Devlet ele geçirilmiş vaziyette onlar tarafından. Onlar tarafından yönetilen bir ülke var. Daha doğrusu yönetilmeyen, rezil edilen bir ülke var. Hukuksuzlukların en dip örnekleri gösteriliyor.” dedi.

Yayınlanma: 28.10.2015 - 14:39
Abone Ol google-news



Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Bülent  Kuşoğlu, Koza İpek Grubuna yapılan el koyma operasyonu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kuşoğlu, Türkiye’de anormal olaylar yaşandığını dile getirdi. Bu olayların herkesin iyi değerlendirmesi gerektiğini vurgulayan Kuşoğlu, vatandaşlara da uyarılarda bulundu.

Kuşoğlu, konuşmasına şöyle devam etti: "Recep Tayyip Erdoğan’ın başkan olmaya çalışmasından beri özellikle o zamanda beri Türkiye’de anormallikler var 17-25 Aralık süreci, dershanelerin kapatılması arkasından gelen terör olayları 7 Haziran sonrası terörün tekrar ortaya çıkışı. 7 Haziran seçimlerinin kaybedilmesi bütün bunlar şimdi de Holdinglere şirketlere yönelik, medyaya yönelik kişi hak ve özgürlüklerine yönelik, basın hürriyetine yönelik kısıtlamalar, zulümler bütün sıkıntıların vatandaşların görmezlikten gelinmesi. Devletin ele geçirilmeye çalışılması, devlet gücüyle hukuksuzluklar bunlar anormal şeylerdir. Darbelerde bile olmayan şeyler. Türkiye’de anormal işler oluyor. Bunlar 1 Kasıma yönelik olarak yapılıyor. Bunlara 1 Kasım’da cevap verilmesi lazım."

Yapılan zulümlerinin yok edilmesi gerektiğini kaydeden Kuşoğlu, ileride çok büyük sıkıntıların çıkabileceğini ifade etti.

Kuşoğlu, "Mısır, Suriye gibi bölünürüz sıkıntıya gireriz. Türkiye o günlere doğru gidiyor. Bunu herkes anlasın bilsin, kafasını kimse kuma gömmesin. Bütün bunları anlamamız lazım, anlatmamız lazım, imansızlık etmememiz lazım. Bu sıkıntıyı nasıl tasvir edeyim. Anlatayım ama gerçek anlamda bir zulüm dönemi yaşıyoruz. Kimsenin garantisi yok. Her şirkete her kuruluşa muhalif gördükleri her şeyi yapabilirler, iktidarı bırakmamak için her şeyi yapabilirler." uyarısında bulundu.

Kuşoğlu, bir seçim hükümetinin olduğunu belirtti.

Tarafsız bir seçim hükümetinin var olduğunu ve hiçbir olaya müdahale etmediğinin altını çizen Kuşoğlu, "Bakanlar devreye girip, hayır o öyle değildir, böyledir diyebiliyorlar mı devlet gücünü kullanabiliyorlar mı yok. Sadece Recep Tayyip Erdoğan ve ekibi var. Devlet ele geçirilmiş vaziyette onlar tarafından. Onlar tarafından yönetilen bir ülke var. Daha doğrusu yönetilmeyen, rezil edilen bir ülke var. Hukuksuzlukların en dip örnekleri gösteriliyor." dedi.

Bugün yaşanan olaylarda çok net olarak görüldüğünü aktaran Kuşoğlu, "Hiçbirimizin yarını yok, yarın endişemiz olmamız lazım. bu ülkeye, bu millete yazıktır. Bunları anlamamız lazım. Türkiye bu duruma getirilmemeliydi. Bu zulmü yaşatanların hesap vermesi lazım. 1 Kasım’da bunun hesabının sorulması lazım." ifadesinde bulundu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler