Erdoğan Gülen'e 'Aşüfte' ile yüklendi!

"İnzivaya çekilmiş ama oradan alüfteleri takip ediyor."

Yayınlanma: 16.03.2014 - 14:58
Abone Ol google-news

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin seçim mitinginde Manisa’da seçmenlerine hitap etti.

Manisa Cumhuriyet Meydanı’ndaki mitingi için il merkezi ve ilçelerin yanı sıra Kütahya, Çanakkale, Uşak gibi illerden çok sayıda kişi otobüslerle kente geldi. Mitingi için olağanüstü güvenlik önlemi alırken çevre illerden polis takviyesi yapıldığı öğrenildi.

KONUŞMADAN SATIRBAŞLARI

“Bu nasıl bir inziva? Ne diyorlar ‘Herkes konuştu, konuştu o sustu’. Bu nasıl bir susmak, beş ay önce konuşmuş, ‘Beddua Allah’ın gücüne gider, hatta densizlik’ demiş. Beş ay sonra çıktı, dikkat ettim, aynı kelimeleri kullanarak ‘Allah’ın gücüne gider, densizlik’ dediği bedduayı daha beteriyle kendisi yapıyor”

“Neymiş Pensilvanya’da inzivaya çekilmiş. Duydunuz mu? İnzivaya çekileceksen, gel ülkende inzivaya çekil. Bu nasıl bir inziva? İnzivaya çekilmiş ama oradan alüfteleri takip ediyor. Duydunuz dimi? Alüfte, yani aşüftenin benzeri. Onları takip ediyor. Siyasilerden birine alüfteyi musallat etmişler de, o hemen haber göndermiş, ‘sakın ha’ demiş. Ya sen hoca mısın, istihbarat örgütünün başı mısın, nesin ya? Nesin sen? İnzivaya çekilmiş, iş takipçiliği yapıyor. İnzivaya çekilmiş, oradan senaryo talimatları veriyor. İnzivaya çekilmiş ama uluslararası gazetelere ülkesini karalayan yazılar yazıyor, röportajlar veriyor. İnzivaya çekilmiş ama Cumhurbaşkanını, Başbakanı, Genelkurmay Başkanını, bakanları, savcı, hakim, bürokratları dinleyip, en mahrem devlet sırlarını kaydediyor. Bu casusluktur, yapamazsın böyle bir şey”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler