Mansur Yavaş: Tutarsızlık bulduk

CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş düzenlediği basın toplantısında, "İlçe Seçim Kurulları'na itirazlarımızı yaptık, pek çok tutarsızlık bulduk ve ilettik" diye konuştu.

Yayınlanma: 01.04.2014 - 15:14
Abone Ol google-news

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, Ankara'daki duruma ilişkin açıklama yaptı.

"AKP'nin önde olduğu algısı yaratılarak,  'nasıl olsa seçim böyle' düşüncesiyle sandık başını terk etmeleri amaçlanmıştır" diyen Yavaş, "CİHAN'ın nasıl hacklendiğinin ortaya çıkarılması lazım bir de AA'nın özellikle başındaki şahsın seçimler açıklandığı anda nerede olduğunun da açıklanması lazım. Ajanstan mı başka yerden mi yönetti. Şimdilik bu kadarını söylemekle yetiniyorum" ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş: Pek çok tutarsızlık bulduk - VİDEO

"TUTARSIZLIK BULDUK..."

"Bu tür gelişmeler nedeniyle Ankaralılar seçimlere şaibe karıştığını düşünüyorlar. Elbette ki oyların sonuna kadar takipçisi olacağız. İlçe Seçim Kurulları'na itirazlarımızı yaptık, pek çok tutarsızlık bulduk ve ilettik" diyen Yavaş, Ankaralılar'a 'müsterih olun' mesajı verdi. Seçimi kazandıklarına inandığını söyleyen Yavaş, "Oyumuzu çaldırmayacağız" dedi.

CHP'nin güçlü olduğu Çankaya'da oyların HEPAR ve HDP'ye aktarıldığını anlatan Yavaş, "Çankaya'da bile sıfıra yakın oyların çıktığına bakılırsa, bir takım kişilerin şaibe karıştırmak için çaba gösterdiğini tespit etmiş bulunuyoruz" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler