Adalet Bakanı Bozdağ: Adil Öksüz Türkiye'de

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ katıldığı televizyon programında, "Adil Öksüz'ün yurtdışına çıkabildiğine inanmıyorum. Birileri onu Türkiye'de saklıyor' dedi.

Yayınlanma: 03.04.2017 - 20:32
Abone Ol google-news

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ TGRT Haber'de katıldığı programda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

 Adil Öksüz hakkında darbe girişimi gecesine dair yaptığı açıklamayı işaret ederek ABD'ye seslenen Bozdağ, "ABD, Adil Öksüz konusunda eğer samimi ise, FETÖ elebaşının vizesinin hemen iptal edilmesi ve tutuklanması gerekiyor. Adil Öksüz'ün yurtdışına çıkabildiğine inanmıyorum. Birileri onu Türkiye'de saklıyor" dedi.

HSYK ihraçları

Bakan Bozdağ HSYK'nin ihraç kararlarına ilişkin, "HSYK bir karar verecektir, müfettiş eliyle bu yürür. HSYK gelen sonuca göre değerlendirmesini yapar. Şuanda soruşturma aşamasındayız" ifadelerini kullandı.

Atilla Taş'ın da aralarında bulunduğu sanıkları tahliye eden hakimler açığa alındı

'Kılıçdaroğlu elinde liste varsa açıklasın'

Bozdağ, "Bylockçu'lar iddiası yaptı, AK Parti içerisindekileri bilen adam CHP'nin içindekileri bilmez mi, bu da yalanın ve iftiranın bir başkasıdır. 150, 180 arası bir rakam verdi. Demekki elinden bir liste var, o zaman bu listeyi neden saklıyor? Ben diyorum ki elinde liste varsa yarından tezi yok o listeyi açıkla.

Sen gazetecilere konuşuyorsun, ana muhalefetin liderisin 'Şu kadar isim var Bylock'çu' diye. O zaman alacaksın o listeyi bütün gazetecilere dağıtacaksın. Elinde bir belge varsa bunu açıklaması lazım, ben diyorum ki FETÖ'nün taşeronluğunu yapma, iftiraları aktaran kanal olma. Dürüst ol, net ol. Elinde bir belge varsa çık televizyonlara açıkla, savcılıklara götür ver ve deki; Benim elimde liste var, ben veriyorum bunları araştırın' de. Neden vermiyor? Çünkü yalan söylüyor, ben de diyorum ki elindeki listeyi eğer dürüstsen açıkla. Yarın miting, toplantısı var ben çağrıda bulunuyorum; Ben açıklıyorum işte listeler' de ve yarından tezi yok bunları açıklasın" dedi.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler