Erkan Baş: Hiç kimse kazandığımız zaferi manipülatörlere teslim etmemizi beklemesin

Referandum sonuçlarının büyük oranda belli olmasının ardından açıklama yapan Halkın TKP'si Genel Başkanı Erkan Baş, "Bu olağanüstü referandum sürecinde sürdürdüğümüz mücadele ile büyük bir zafer kazandığımızın farkındayız. Hiç kimse ama hiç kimse bedeller ödeyerek, bin bir zorlukla kazandığımız bu zaferi yalancılara, hırsızlara, manipülatörlere, onların ayak oyunlarına teslim etmemizi beklemesin" dedi.

Yayınlanma: 16.04.2017 - 23:37
Abone Ol google-news
<video:722293>

Halkın TKP'si Genel Başkanı Erkan Baş, referandum sonuçlarının büyük oranda belli olmasının ardından açıklama yaptı.

Referandum sürecinde yaşanan usulsüzlüklere dikkat çeken Erkan Baş şunları söyledi:

Her şeyden önce Türkiye halklarını bu büyük nedeniyle kutlayarak ve teşekkür ederek başlamak gerekiyor. Tarihimizin en hukuksuz, en adaletsiz seçim süreçlerinden bir tanesini yaşadık. Daha parlamentoda görüşülmeye başladığı andan itibaren açık oyla başlayan hileler dizisi, hukuksuzluklar dizisi bugün Yüksek Seçim Kurulu'nun mühürsüz zarfların geçerli kabul edilmesini ilan etmesiyle tepe noktasına ulaştı.

"HİÇ KİMSE BU ZAFERİ MANİPÜLATÖRLERE TESLİM ETMEMİZİ BEKLEMESİN"

Yetmedi bir devlet kurumu olan, bu ülke halklarının vergileriyle ayakta duran Anadolu Ajansı saatlerce yalan ve manipülasyonu temel alan seçim sonuçları yayınlamış durumda. Bütün bunlar tek bir amaca hizmet ediyor. Halka bir yenilgiyi kabul ettirmek. Oysa biz hem geride kalan 15 yıldır sürdürdüğümüz mücadeleyle, hem bu olağanüstü referandum sürecinde sürdürdüğümüz mücadele ile büyük bir zafer kazandığımızın farkındayız. Hiç kimse ama hiç kimse bedeller ödeyerek, bin bir zorlukla kazandığımız bu zaferi yalancılara, hırsızlara, manipülatörlere, onların ayak oyunlarına teslim etmemizi beklemesin.

"HAKLIYIZ VE KAZANACAĞIZ"

Türkiye halkı dik durmaya devam ettiği sürece, referandum sürecinde gösterdiği kararlılığı koruduğu ve örgütlü bir biçimde devam ettirdiği sürece kazanan biz olacağız. Biz 15 yıldır bu iktidarın her türlü hilesine, yolsuzluğuna, hukuksuzluğuna, baskısına, zorbalığına direndik. Çünkü haklıydık. Bugün de haklıyız ve kazanacağız.

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler