Saray’da ‘başkanlık’ trafiği

TBMM Başkanlığı seçimlerinde AKP’den kimin aday olacağı merakla beklenirken, dün Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda kritik bir görüşme trafiği yaşandı.

Yayınlanma: 09.11.2017 - 06:59
Abone Ol google-news

TBMM Başkanlığı’na yeniden aday olmak isteyen ancak beklediği işareti alamayan İsmail Kahraman, salı günü grup toplantısı için Meclis’e gelen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı uğurlarken randevu talebini iletti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın randevu verdiği İsmail Kahraman ile dün Saray’da bir araya geldi. Kahraman’ın, Erdoğan’dan randevu istemesi, adaylık işareti alamaması nedeniyle durumunu netleştirmek istediği biçiminde yorumlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün AKP Grup başkanvekillerini de Saray’a çağırdı. Grup başkanvekillerinin, TBMM Başkanı, Başkanlık Divanı üyelikleri, komisyon başkanlıkları, uluslararası komisyonların başkan ve üyeliklerinin belirlenme yöntemi için yaklaşık 2 hafta önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan görüşme talebinde bulundukları öğrenildi. Ancak, Erdoğan’ın grup başkanvekilleriyle görüşmesi başka bir güne ertelendi. Vekillerle görüşme turuna bugün başlayacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın her hafta 50-55 kişilik gruplar halinde vekillerle bir araya gelmesi planlandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler