Erdoğan’ın hedefinde yine gazeteciler var

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve diğer AKP yöneticileri, dün yaptıkları açıklamalarda, 2019 yaklaştıkça Türkiye üzerine oyunlar oynandığını ileri sürdü. Erdoğan konuşmasında yine muhalif gazetecileri hedef alarak, “Gazete köşelerini tutmuş, TV ekranlarına ipotek koymuş bir avuç millet düşmanı!” ifadelerini kullandı.

Yayınlanma: 19.11.2017 - 23:11
Abone Ol google-news

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AKP Bayburt il kongresinde yaptığı konuşmada, “2019 yaklaştıkça Türkiye’- ye çelme takmak isteyenlerin operasyonu artacaktır” dedi. 2019’a giderken sürecin parolasının değişim ve yenilenme olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gazete köşelerini tutmuş, televizyon ekranlarına ipotek koymuş, kültür ve sanat dünyasını esir almış bir avuç millet düşmanının ülkemizin ortak değerlerini sömürmesine sessiz kalmayacağız” diye konuştu. “Demokrasi, millet, ezan, bayrak düşmanlığı yaptığınız günler sona ermiştir” ifadelerini kullanan Erdoğan, “Bunlara ihtiyacı olan mühimmatı sağlayan Pensilvanya’daki şarlatan gibi ihanet şebekelerinin devri de kapanmıştır” dedi. Norveç’teki NATO tatbikatında yaşanan skandala da değinen Erdoğan, “İşin içine Atatürk’ü de dahil edince meselenin gerçek yüzünü anlamış olduklarını ümit ediyorum. Açıklamaları olumlu buluyorum. Hedef Türkiye’dir, Türk milletidir” diye konuştu.

‘Nice firavunlar...’

Partisinin Gümüşhane kongresinde de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bazı ülkeler tüm dünyayı kendi tapulu mülkleri gibi görüp istedikleri gibi kural koyma, kural çiğneme hakkına sahip olduklarını sanıyorlar. Halbuki tarihe şöyle bir baktığımızda nice tiranların, nice firavunların nice zalimlerin aynı hissiyatlarla hareket ederek hem kendilerinin hem bölgelerinin mahvına sebep olduklarını görüyoruz. Kadim medeniyetleri yıkan güçlerin hiçbiri de dünya tarihinde kalıcı olmamışlar, kısa sürede ya yok olup gitmişler ya da kendi kabuklarına çekilmişlerdir. Bugün de benzer bir hoyratlıkla karşı karşıyayız” ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler