Canan Kaftancıoğlu'ndan Erdoğan'a jet yanıt

CHP'nin yeni İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu kendisini hedef gösteren AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yanıt verdi.

Yayınlanma: 16.01.2018 - 13:22
Abone Ol google-news

<video:906018>

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, bugünkü grup toplantısında kendisini hedef gösteren AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kişisel Twitter hesabından yanıt verdi.

Canan Kaftancıoğlu böyle hedef haline getirildi: 2014 yılında 168 karakterli tweet!

HDP'den Erdoğan'a Canan Kaftancıoğlu yanıtı

Canan Kaftancıoğlu sosyal medyada dolaşan fotoğrafa ilişkin konuştu

AKP'de Kaftancıoğlu için özel hazırlık... Erdoğan yandaş medyanın yalanlarına sahip çıktı

"YALAN, YANLIŞ, İFTİRA DOLU İDDİLAR İÇİNDE BULUNDUĞU DURUMUN ACZİYETİNİ GÖSTERİYOR"

Erdoğan'ın doğrudan kendisini hedef almasınının memnuniyet verici olduğunu belirten Kaftancıoğlu, "Şahsımla ilgili yalan, yanlış iftira ve iddialarda bulunması, hedef göstermesi ise içinde bulunduğu durumun acziyetini göstermesi açısından manidardır" yorumunda bulundu.

Kaftancıoğlu'nun tweetleri şöyle:

Recep Tayyip Erdoğan’ın doğrudan şahsımı hedef almış olması benim açımdan çok memnuniyet verici olup, kendisine çok teşekkür ederim.

Şahsımla ilgili yalan, yanlış iftira ve iddialarda bulunması, hedef göstermesi ise içinde bulunduğu durumun acziyetini göstermesi açısından manidardır.

Şahsi ikballeri uğruna devlet ve devlet kurumlarının yalan dolanlarla bu derece itibarsızlaştırılmasına vesile olanlarla başta Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere yargı önünde hesaplaşacağım.

Son söz: korkunun ecele faydası yoktur! Halkız, haklıyız, kazanacağız...

Evet Kemal Kılıçdaroğlu’nun milyon dolarlık şirketi olan eniştesi, paraları sıfırlayan çocukları, emrinde MİT’i yok ama aslanlar gibi fikirlerine ve inancına sahip çıkan bir il başkanı ve örgütü var! O nedenle güçlüyüz ve o nedenle korkuyorlar!

 

 

 

 

 

 

 

YARIN KOLTUĞU DEVRALIYOR

CHP İstanbul 36. Olağan İl Kongresi’nde İstanbul İl Başkanı seçilen Dr. Canan Kaftancıoğlu, 17 Ocak 2018 Çarşamba saat 12.00’de İstanbul İl Merkezi’nde gerçekleştirilecek törenle göreve başlayacak. CHP İstanbul İl eski Başkanı Cemal Canpolat’tan görevi devralacak Kaftancıoğlu, töreninin ardından Saat 13.00’te hakkındaki iddialar ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler