Ankara Valiliğinden HDP kongresi için alınacak tedbirlere ilişkin açıklama

Ankara Valiliği, Halkların Demokratik Partisi (HDP) 3. Olağan Büyük Kongresi nedeni ile alınacak tedbirleri açıkladı.

Yayınlanma: 09.02.2018 - 16:43
Abone Ol google-news



Ankara Valiliğinden yapılan açıklamada, “11 Şubat 2018 Pazar günü saat 10.00’da Hipodrom Caddesi’nde bulunan Ankara Spor Salonu’nda Halkların Demokratik Partisi Genel Merkezinin 3. Olağan Büyük Kongresi yapılacaktır. Söz konusu kongrede emniyet tedbirlerinin etkin bir şekilde alınabilmesi amacıyla Ankara Spor Salonu çevresinde ve oluşturulacak tüm arama noktalarında, kongreye katılmak için gelen şahısların yanlarında bulundurdukları valiz, çanta, makyaj malzemesi, el çantası, kol çantası, spor çantası gibi malzemelerle arama noktalarından geçişlerine izin verilmeyecektir” denildi.

Açıklamada, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için bu hususları dikkate almalarının faydalı olacağı bildirildi.

BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPATILACAK

Ankara’da Pazar günü gerçekleştirilecek olan Halkların Demokratik Partisi'nin (HDP) 3. Olağan Kongresi nedeniyle bazı yollar trafiği kapatılacak.

Ankara Valiliğinden yapılan açıklamada, Pazar günü saat 10.00’da Ankara Spor Salonu’nda Halkların Demokratik Partisinin 3. Olağan Kongresinin yapılacağını bildirildi. Kongre nedeniyle, Cumartesi saat 23.00’ten, Pazar günü Kongre bitene kadar, Cumhuriyet Caddesi Gar Kavşağı-Baruthane Kavşağı arası, Gar Kavşağı ile yan varyantları, Ulaştırma Kavşağı ile yan varyantları, Kazım Karabekir Caddesi'nin Ulaştırma Kavşağı’ndan İstanbul Caddesi kesişimine kadar açılan cadde ve sokaklarının araç trafiğine kapatılacağı bildirildi.

Açıklamada, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için trafiğine kapanacak yolların durumunu dikkate almalarının faydalı olacağı kaydedildi. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler