Akşener: Şeker fabrikaları Rıza Sarraf'a karşılık satılıyor

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, 'Biz cesuruz, biz korkmuyoruz ama onlar bizden korkuyor. Korktukları için birden bire adına Cumhur dedikleri yerli ve milli ilan ettikleri bir koalisyon kurdular' dedi. AKşener'den çarpıcı bir iddia daha geldi. Akşener, Sarraf'a karşılık, bir Amerikan şirketinin talimatıyla şeker fabrikalarının satışa çıkarıldığını iddia etti.

Yayınlanma: 04.03.2018 - 21:41
Abone Ol google-news


İYİ Parti 1. Olağan İstanbul İl Kongresi Akatlar Spor Kompleksi'nde yapıldı. Kongreye Genel Başkan Meral Akşener de katıldı. Kongrede gündeme ilişkin konuşan Akşener, AKP ve MHP arasındaki koalisyona tepki gösterdi.

"Bizden korkuyorlar"

"Biz cesuruz, biz korkmuyoruz ama onlar bizden korkuyor. Korktukları için birden bire adına Cumhur dedikleri yerli ve milli ilan ettikleri bir koalisyon kurdular. Biz ona 'Saray' koalisyonu dedik. 'Saray' koalisyonunda çok alındılar. Abiler korktu 24 saat bize sövüyorlar" diyen Akşener, "İş bölümü yaptılar. İş bölümünde birisi sövmekten sorumlu küçük ortak, iftiradan sorumlu küçük ortak, diğeri kallavi abi, kaale almayan abi ama en son Senegal'de siniri bozuldu. Sövgüden sorumlular kalpten gidiyordu. Şimdi 46'dan daha ağır şartlardayız ama buna rağmen milletimizin teveccühü, Allah'ın inayetiyle çok iyi gidiyoruz. Göreceksiniz nasıl İstanbul'u alacaksak Cumhurbaşkanlığını da alacağız" şeklinde konuştu.







Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler