Erdoğan: Beraber yürüdüklerimizden bazıları Osmanlı tokadının ne olduğunu anlamadı

Erdoğan, Sakarya'da yaptığı konuşmada 'Osmanlı tokadı' çıkışını eleştiren Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu'nu "Ne yazık ki dün beraber yürüdüklerimizden bazıları Osmanlı tokadının ne olduğunu anlamadı. Neyse. Biz işimize bakalım. Şu anda 3300 terörist yemedi sadece Osmanlı tokadını, başkaları da yedi. Bildiklerimiz çok, bildiklerimizi kağıda dökeceğimiz zamanlar da gelecek." sözleri ile isim vermeden SP Lideri Karamollaoğlu'nu eleştirdi.

Yayınlanma: 11.03.2018 - 17:23
Abone Ol google-news

<video:940915>

AKP Sakarya 6. Olağan İl Kongresi'nde konuşan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinden satır başları:

Karamollaoğlu: ABD'ye Osmanlı tokadı atacaklardı, Merkel'den Alman terliği yediler

 "İHTİYAÇ OLDUĞU ANDA SEFER GÖREV EMRİ ÇIKARIRIZ, ÖNCE BEN SONRA HEP BİRLİKTE YOLA KOYULURUZ"

 Biz hiç kimsenin baskı zulüm görmediği dünyanın mücadelesini veriyoruz. Bizim mücadelemiz istikbal mücadelesi, bizim kavgamız hak ve adalet kavgasıdır. Her bir arkadaşımızın gayesi, kızıl elması bu... Zorluklar karşısında asla pes etmeden mücadelemiz sürecik. Afrin'deyiz niye? İşgal için mi? Teröristleri kovalıyoruz. Zannediyorum, sayı 3500'e ulaşmıştır, ben buraya gelmeden etkisiz hale getirilen terörist sayısı 3300'dü... Komutana sordum; ihtiyaç var mı? dedim.. Hamdolsun iyi gidiyoruz dedi. İhtiyaç olduğu anda hemen bir sefer görev emri çıkarırız önce ben sonra hep birlikte yola koyuluruz. Hazırız, ölmeye de bu teröristleri öldürmeye de...

 "OSMANLI TOKADINI SADECE 3 BİN 300 TERÖRİST YEMEDİ"

Salonda açılan 'Osmanlı tokadı' pankartı için "Bunu gençler mi yaptı?é diye soran Erdoğan, "Gençler Osmanlı tokadını iyi atıyor da, ne yazık ki dün beraber yürüdüklerimizden bazıları Osmanlı tokadının ne olduğunu anlamadı. Neyse. Biz işimize bakalım. Şu anda 3300 terörist yemedi sadece Osmanlı tokadını, başkaları da yedi. Bildiklerimiz çok, bildiklerimizi kağıda dökeceğimiz zamanlar da gelecek." diye konuştu.

 "SAKARYA BUGÜN ÇOK FARKLI"

 Ben Sakarya'yı bugün çok farklı gördüm. Bu vesileyle başta Sakarya'nın yiğit evladı şehit kaymakam Muhammed Fatih Safitürk olmak üzere tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. Şehitlerimizin vakur aileleri var. Gazilerimize sıhhat ve afiyet temenni ediyorum. Nasıl şehit kaymakamımızın kanını yerde koymadıysak bütün şehitlerimizin hesabını sorduk soracağız.

 "BOYLARINDAN BÜYÜK LAFLAR EDENLER ÖNCE İYİ BİR TARİH KİTABI OKUSUN"

 Biz bu ülkeyi ihsanla lütufla birilerinin kolları ve kanatları altında kurmadık. 1071'den beri şehitlerimizin kanlarıyla yoğurarak kendimize vatan yaptık. Boylarından büyük laflar edenler önce iyi bir tarih kitabı okusunlar. Sakarya Meydan Muhaberesinde denize dökülenler buradan nasıl gittiklerini hatırlasınlar. Türkiye'nin dostluğunun kıymeti kaybedilince anlaşılır. Vatandaşlarımızın hak ve hukukunu korumada nasıl tavizzissek ilişkilerimizin geliştirilmesinde de aynı şekilde davrandık.

 "HEP BERABER TAZELENDİK"

 Sizlerle gurur duyuyorum, sizler bu yolda bizi hiç yalnız bırakmadınız. Kadrolarımızı belirlerken bir taraftan da sizlerle dava ve yol arkadaşlığımızı güçlendiriyoruz. Allah'a hamdolsun her kongremizi ayrı bir coşkuyla icra ettik. Hem dava arkadaşlarımızla bir araya geldik hem de kardeşliğimizi perçinledik. Aşık Yunus'un da buyurduğu gibi: Biz sevdik aşık olduk, her dem yeniden doğarız bizden kim usanası... Hep beraber tazelendik. Kongremizin milletimizin geleceği için hayırlara vesile olmasını Rabbim'den niyaz ediyorum. Şimdiden 2019 seçimlerine hazırlanacağınıza inanıyorum. Duymadık kimse kalmasın.. Ana kademe 2019 için kapı kapı dolaşmaya hazır mısınız? Hanımlar, gençler, el sıkmadan üniversiteleri terk etmeyeceksiniz. Bunun için kapı kapı dolaşmaya var mısınız? Çalışma bizden netice Allah'tadır. Biz sefer ile sorumluyuz, zafer Allah'tan. Olaya böyle bakıp öyle yürüyeceğiz.

 Şu hususları özellikle söylüyorum: Tevazu yüceltir, kibir düşürür, hasret bitirir, gurur aldatır.. AK Parti tıpkı Fatih Sultan Mehmet gibi zaferlerini artırdıkça tevazusunu büyütmüş bir partidir. 2019'a giden süreçte en büyük referans kaynağımız hizmetlerimizdir. 1000 yataklı şehir hastanesi için çalışmalarımız sürüyor. Toplu konutta Sakarya'da 7 bin 400 projeyi hayata geçirdik.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler